Možná by dnešní konstruktéři měli opajcovat Trabanta, který měl losí test na výbornou..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ty myslíš, že každej potřebuje závodní dělo který napumpuješ do zatáčky a sedí jako to tvoje italský superauto? Moje OIII má vzadu vlečnou náprávu, takže logicky taky nesedí jako kdejakej víceprvek, ale je pohodlná a to je pro rodinný auto základ. To ale jelito nikdy nepochopí.jericho-3 píše:Když dělali losí test Trabanta a poté MB A, kdy Traboš si s hvězdou vytřel zadek,tak Trabant měl gumy 145-13 , ještě původní. Já jej testoval v serii zatáček , které byly jedna za druhou že jej aspoň nadzvednu nebo aspoň dostanu do krize.Samozřejmě rychlost byla malá, obdobná jako s Golfem...Bylo mi asi 22 let a neměl jsem šanci, jen se zvedalo vnitřní zadní kol a diagonální pneu ječely ... Kdo viděl origo gumičky, které Traboš mě obuté , ví o co jde..Samozřejmě Tráboš měl výhodu v tom, že měl napříč listová pera, což je základ stability , ale min. komfortu. Dnešní vozy jsou moc pohodlné a jezdí na obručích, které v podstatě nedávají smysl, jeto připitomnělá moda. Problém je v tom, že ty auta patrně netestují, a majitelé jsou většinou ploužáci, což je vidět v provozu neustále..Mnohá srovnání tehdy a dnes jsou poměrně úsměvná, stačí se historicky informovat, kolik měla např. Aerovka průměr při tehdejších závodech kolem republiky po prašných cestách, kde mnohdy ještě byly hřebíky z podkov tažných koní...Je to neuvěřitelné stejně jako průměry závodů formule z ranných časů těchto závodů. My jsme jen žabaři přes veškerou techniku..
Ty jsi opravdu blázen, na ten tvuj křáp nebudu řadit ani pětku ty moulojericho-3 píše:To je samozřejmě v pořádku, není nad nápravu, kterou mají dodnes trakaře. Akorát si člověk říká, auto plné píčovin, velké kecy o tom, co je to za ůžas a přitom je auto technicky zastaralé. Bohužel vývoj a nová doba jde způsobem přijela pouť a vystřelit si růži z papíru starodávnou vzduchovkou stojí 200 Kč a lidé jsou spokojeni. Až v zrcátku při tom tvém brouzdání s pohledem na display spotřeby uvidíš staré Bravo s opelíchanou střechou a přední kapotou v plné ráži, tak se uhni, nepřekážej dospělákům , nebo přepni na SPORT a ukaž mi, jak se vodí klacek vzadu v zatáčkách...