Váš názor O II RS TDI nebo S 2 TDI

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
loshoubos
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Váš názor O II RS TDI nebo S 2 TDI

Příspěvek od loshoubos »

Cau,mam maly dotaz a chci vedet nazor lidi co tyto auta vlastni ci s nimi maji nejakou zkusenost.Jedna se o to ze na jare si chci koupit jine auto nez mam ted.Jedna se bud o vuz skoda octavia rs tdi a nebo skoda superb 2 tdi,rok vyroby kolem roku 2012.Nemuzu se stale nejak rozhodnot ktere,jsem spis naklonenej k tomu superbu ale jeste ne na 100 %. Tak by me zajimal Vas nazor,jake auta maji klady ci zapory. Cetl jsem spoustu recenzi ale chtel bych znat nazor nekoho kdo to auto treba ma nebo nekdy mel. Predem dekuji za jakykoliv nazor ci radu ktere auto vybrat. :)
techi
Přispěvovatel

Příspěvek od techi »

S2 bude z roku 2012 CR druhé generace. RS TDI mělo doposledka CEGU, já bych si už jen proto vybral Superba.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

OII RS jsem měl několik let jako služebku, sice ještě předface s motorem PD,bylo to sice na tu dobu letadlo a celkem se to sralo,na běžný ježdění dost tvrdý
Pokud si nepotřebuješ někde honit triko a už máš raději komfort,určitě vem toho SUPa,už jen co se týče komfortu a vnitřního prostoru je to 100 a 1,ty CR motory taky šlapou,neváhal bych
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Já na tom RSu v naftě nikdy nic zázračného neviděl. Obyčejné auto s jiným nárazníkem a sedačkama. Jinak nic. To už raději to tfsi,když si teda honit triko, nebo toho supa. To už je aspoň auto. Jako oktávka dobré, sám mám už třetí, ale když to porovnám i třeba se sup1 tak i ta dvojka octa je plečka. O trojce se ani nebavím, kdyby v ní nebylo tolik místa, tak to je plečka i oproti O1.
Takže za mne toho supa radši. Sám jsem měl možnost tu moji O3 vyměnit za Sup2 s naftovým motorem, no kvůli malému ročnímu nájezdu jsem to neudělal a celkem toho lituju
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
loshoubos
Přispěvovatel

Příspěvek od loshoubos »

Dekuji za nazory,auto uz mam doma a nakonec jsem se rozhodl pro superba.Sice byl 2x bouranej,jednou v nemecku a jednou v cr ale opraveny je to velice slusne.Tak snad bude aspon 5 let slouzit nez zase budu za neco menit. :)
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Tak urcite S2
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
loshoubos
Přispěvovatel

Příspěvek od loshoubos »

A jeste by me zajimal Vas nazor na chip kdyz ma auto DPF.Nekde jsem cetl ze se to moc nedoporucuje,jinde zas vykuchat DPF atd.Ja samo sebou DPF kuchat nechci a ani nebudu,ale chip bych urcite chtel.Jen ten zaklad neco kolem 150 kw,auto ma zaklad 125 kw.Jak jste na na tom Vy s chipem + DPF? Ano ci ne? Diky za tipy.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“