Třepání při brzdění Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Třepání při brzdění Touran
Touran 1.4tsi, rok 2018, najeto 80tis km. Při takovém lehčím brzdění to rozklepe auto. Ne volant, ne pedál, ale rozklepe se auto pod zadkem. A dost. Když brzdím víc tak je to ok. Tak 3 tis km zpátky jsem tam dával nové přední brzdy jak desky, tak kotouče ATE. Měl jsem podezření na zadní kotouče, páč byly hrbaté, nepěkné, orezlé, ty jsem dneska vyměnil, no nepomohlo. Měřil jsem i házivost předních a zadních kotoučů, vše do max 0,05mm. No co jsem s tím jezdil připadá mi jak kdyby to začalo dělat bordel az se ty brzdy ohřejou. To jako fakt to ATE už je taky šmejd šmejdovský? Nebo hledat problém ještě někde jinde? Zánovní auto a je to jak trakař.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Posun je takový že jsem to vzal ráno na dálnici, nějaké brzdění ze 130 na 0 ničemu nepomohlo. Nový poznatek je že to vibruje i v zátahu mezi 130-140 km/h, nicméně výrazně míň. Zrovna objednávám silentbloky, i když teda nevypadají že by jim něco bylo a kotouče jsou na cestě k přerovnání na soustruhu a vyvážím komplet kola. Když to nepomůže, tak už fakt nevím. Jedině zkusit ještě nějaké levné kotouče, jestli se to zlepší nebo ne.
Sranda je ta že na to mám dnešek a zítřek, páč v sobotu to jede do Chorvatska.
Sranda je ta že na to mám dnešek a zítřek, páč v sobotu to jede do Chorvatska.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tak jeden silent byl škublý, na první pohled to vidět nebylo ale jak jsem ho vylisoval, bylo vidět jak je guma místy a hlavně v místě kde pobírá rázy od kola od kovu odlepená a rezavá. A volal soustružník že jeden kotouč je taky křivý. Ale jen z vnitřní strany, proto z venku bylo měření ok. Tak já už fakt nevím co montovat. Snad to řemeslo pověsím na hřebík. Ate kotouče zvlněné po 3000 km a na 3 roky starém autě KO podvozek... Smutné.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km