Climatronic Opel Insignia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Climatronic Opel Insignia
Zdravím vás nemôžem zapnut climatronic vymenil som aj druhý climatronic aj jednotku nad ním nefunguje to auto kúri v núdzovom režime neviete mi niekto poradiť poistky sa pozerali ja už neviem diagnostika nič žiadna chyba dik
-
- Aktivista
Re: Climatronic Opel Insignia
diagnostika to bude podle tebe asi čtení paměti závad, měření hodnoty ti asi nic neříkají
základní nastavení klapek? motor má provozní teplotu?

Ja ťa rozumiem lenže mne nejde zapnúť panel ovládania kúrenia je to mŕtve
-
- Aktivista
přihlaš se na opel-club.com dej si tam příspěvek a kontaktuj uživatele colombo, poradí, potřebuješ schéma konektoru do ovládání klimatroniku který ti nejde zapnout,
které piny jsou +- a skontrolovat napájení, já se do klubu už nedostanu před rokem jsem něco namítal proti ukrajině
tak mám doživotní zákaz 
které piny jsou +- a skontrolovat napájení, já se do klubu už nedostanu před rokem jsem něco namítal proti ukrajině

Dik skúsim plus mi tam ide aj kostra ale nezapne sa ani nesvieti ešte raz dik
-
- Aktivista
tak si dával druhou a taky se nezapne? divné zkus opel colombo
Jo nezapne divne už som ho kontaktoval
-
- Aktivista
a nejsou tam ty plus 2? 30 trvalý a 15 po zapnutí klíčku? 

No to neviem ale po zapnutý kľúča 15 ide neviem či tam má byť aj stály ale včera som načítať už aj chybovy kód U 1510 lin zbernice
-
- Aktivista
U1510 Možné příčiny
Vadný řídicí modul HVAC, Kabelový svazek řídicího modulu HVAC je otevřený nebo zkratovaný, Špatný elektrický obvod řídicího modulu HVAC
U1510 Popis
Sériová data jsou přenášena po jednovodičové síťové sběrnici Local Interconnect Network (LIN) mezi hlavním řídicím modulem a dalšími zařízeními LIN v rámci konkrétního subsystému. Pokud dojde ke ztrátě sériové datové komunikace mezi některým z LIN zařízení v síti na LIN sběrnici, bude nastaven kód pro nekomunikaci proti nekomunikujícímu LIN zařízení. Hlavní řídicí modul je ten, který hlásí nekomunikační kód. Ztráta DTC sériové datové komunikace nepředstavuje poruchu nadřazeného řídicího modulu, který jej nastavil.
Vadný řídicí modul HVAC, Kabelový svazek řídicího modulu HVAC je otevřený nebo zkratovaný, Špatný elektrický obvod řídicího modulu HVAC
U1510 Popis
Sériová data jsou přenášena po jednovodičové síťové sběrnici Local Interconnect Network (LIN) mezi hlavním řídicím modulem a dalšími zařízeními LIN v rámci konkrétního subsystému. Pokud dojde ke ztrátě sériové datové komunikace mezi některým z LIN zařízení v síti na LIN sběrnici, bude nastaven kód pro nekomunikaci proti nekomunikujícímu LIN zařízení. Hlavní řídicí modul je ten, který hlásí nekomunikační kód. Ztráta DTC sériové datové komunikace nepředstavuje poruchu nadřazeného řídicího modulu, který jej nastavil.
Nemôžem zohnať tu schému musím zháňať dik
Daj presný popis auta
Opel Insignia r.v 2014 2.0 CDTI bi turbo 143 kw stvorkola
Len takto ti to viem poskytnúť. B1 je plus 12V po zapnutí zapaľovania a B8 je mínus.