Zdravím , nevite na co se podivat když si občas tempomat sám přidá a pak zase zpet ubere na nastavenou rychlost .Uděla to třeba 1-2krat za 20 km. Jak je to řeseno Rj bere impulsy od snimaču kol nemate nekdo schema zapojeni?Nebo co zkusit nalogovat? Muže byt problem ve snimacich v kolech nebo oxidace v konektorech?...
V autě se ted měnila RJ motoru a delalo to při stare jednotce a ted i při druhe funkcni jednotce... tim bych problem V RJ motoru asi vyloučil.
Tempomat sám si přida, Octavia 1 ,rotačka.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Tempomat sám si přida, Octavia 1 ,rotačka.
Snímač rýchlosti je na prevodovke, ako z nej vystupuje vodičova poloos. Ten je aj pre prístrojovku. Mal som na O1 bez ABS tempomat, teda bez snímačov na kolesách. Po preradení na iný rýchlostný stupeň a ativovaní resume na tempomate, auto udržiavalo pôvodnú rýchlosť. Tak si myslím, že to berie signál od prevodovky - G22.
Už som sa s tým stretol u jedného auta. Tempomat si žil vlastným životom a nakoniec sa ukázalo, že v RJ bola na plošáku "zelenina"...
-
- Aktivista
nebo login a znova ho přizpůsobit mně za še zapnou třeba jen třikrát a pak už ne našel jsem si na netu to přizpůsobení a zatím jede jak má, tady mi radili že je páčka KO
Deaktivoval jsem login a znovu nalogoval a dela to zase jak už jsem psal třeba to udela 3 krat po 10 km pak ok treba 30 km...dival jsem se do el. schemat a od snimace ot. z prevodovky jde drat prvně do tachometru ,ale při tom samovolném přidani neni videt ze by ručička tachometru klesla ,takže tam je signal dobry .... takže spatný signal jde z tachometru do RJ...Nemate někdo el .schema tachometru jestli tam neni dal tento signal zpracovny elektronikou ktera děla bordel...
Skontroluj si páčku, a problém hľadaj niekde u motorovky . Prečo by pri samovoľnom pridaní plynu mala ručička ísť dole? Schému budíkov nezoženieš nikde.