Kontrola tesnosti chladici kapaliny , ...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TomasHav
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kontrola tesnosti chladici kapaliny , ...

Příspěvek od TomasHav »

Ahoj,
delal jsem si rozvody na Q7 + takova mensi GO :-)
Jenze pri nandavani egru, jsem si nevsiml , ze mi chladic strihnul okrouzek a zjistil jsem to az po prvnim startu.
Nemate nejake obecne postupy , jak zjistit testnost motoru, driv nez to vse zkompletuji ? Musel kvuli tomu motor znovu ven :-( a hlavne, jsem mel obavy o ostatni tesneni, kdyz uz byly na momenty dotazene.

Beru to spise jako navod pro nekoho, kdo by to delal nekdy, aby ho auto nevysplouchlo jako mne :)

Diky za nazory, jak by to kdo resil, protoze metoda sloz a rozloz je nejen financne , ale i casove nakladna :)
Tomas

Btw: Vim, ze termostat a topeni neotestuji nemusi to pustit vsude, ale treba tesnost okrouzku na EGR a turbu chlazeni by bylo fajn, kdyby se to netestovalo az je auto komplet slozene a ja si pak trham vlasy kvuli jednom tesneni za par korun :-D.
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci :baby:
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Kontrola tesnosti chladici kapaliny , ...

Příspěvek od ROMEK »

Tady bohužel nic nevymyslíš najlepšie dat tesnenia nove a originál a ked je motor vonku spravit aj alternátor a starter lebo tady pri nejakom zasahu musíš dat motor ven
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
TomasHav
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasHav »

Ahoj, Diky, ono to tak bohuzel i dopadlo. (wallbash) ;)
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci :baby:
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Kamošovy sem tam niečo spravím na Q7 4,2 BTR vozí s tým prepravník na kone. Odešla tam elektrická regulacia turba prístup katastrofálny motor musel ist ven. Ja takýto zasah nedokažu u seba na dielni spravit tak to kamsi vezel a ten človek mu nedal nove tesnenia okolo turbín a začala odtial tiect voda "že vraj vyzerali dobre". Tak koli banalite si to zopakoval na reklamáciu
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

na kontrolu těsnosti mám ledničkový kompresor má malou dodávku vzduchu, napojím na bandu, hadičku z bandy zaslepím svíčkou zapnu a čumím :o
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“