Vw Bora brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vw Bora brzdy
Zdravim chlapy jdu si pro radu, omlouvám se za založení novýho tématu ale nenašel jsem nic ohledně mýho problému. Mám problém s mojí Borou, problém spočívá v tom že mám takový pofiderní brzdy. Abych to popsal, když jedu tak musím zmáčknout pedál cca o 1cm než se vubec začne něco dít, potom když už teda pedál není volnej tak musím docea dost zatlačit abych zabrzdil nějak rozumnějc, prostě ten pedál má "vůli" nahoře a pak je tvrdej. Když držim brzdu a nastartuju tak pedál klesne cca o ten 1cm a ztvrdne. Jinak tandem je repasovanej, repasovaný jsou i komplet třmeny. Předem díky za rady 
Re: Vw Bora brzdy
Podtlak do posilovače jde a posilovač je těsný? Máš na trubce k posilovači správně a funkční zpětný ventil
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
slovacek.milos
- Aktivista
No ono se každý auto chová trochu jinak, jednou jsem řešil něco podobnýho na OI, vyměněno kde co,kotuče,destičky,třmeny,válec,posilovač,prolitý litry kapaliny a stejně to bylo jalový, problém byl v kostce ABS co si pamatuju
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky jsem řešil borce kterého jsem chtěl zabít, převzal auto které nebrzdilo vůbec, z domu byl zvyklý šlápnout na brzdu asi centimetr a jejich oktávka brzdila felicie brzdila až po dvou centimetrech a to on neuměl, musel mi to předvést a fakt trošku šlápl na pedál a auto jelo dál, prostě nebrzdil, na kruháči mu řekl spolejzdec zahni doleva tak zahl doleva, taky přijel s manuální klimou že se v autě nedá vydržet a měl v létě zaplé topení, taky nemohl zařadit, šlapal na brzdu a rval tam kvalt, no ono se i každý člověk chová trochu jinak 
Mne sa to podobne chovalo na mojom GIV ten pedal bol ako šlapat do hovna možno proto že som tam mal ESP/ASR . švagr mal octaviu 1 podstate tie iste brzdy a tam to brzdilo hned
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE