co mne čeká na STK, aneb jak to udělat s typem motoru ???
2,5tdi V6 - AFB vs AKE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2,5tdi V6 - AFB vs AKE
jelikož budu muset měnit motor, uvažuji o výměně ze 150ps verze za 180tku... - přechod na AKE...
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
- frantacech
- Aktivista
Jak uz jsem psal ve starem foru, nevidim to tak jednoduse.avatar píše:No je to jak na koho narazis ale pokud tma nemas cislo ale jen typ motoru tak to hledat to cislo nebude. Tim padem bych to normalne vymenil. Ale pozor musis vymenit i ridici jednotku ta je na stopro jina
Pokud bude mit komplet nastrojeny motor vcetne cerpadla a ECU, tak muze (a bude - ma rv98) mit jeste problem s budiky. Zalezi jakou bude mit ECU, pokud bude komunikovat po canbus, nebudou mu fungovat budiky protoze ty can nemaji.
Musi vedet jako to ma ECU a jake ma budiky.
frantacech: budiky mam bez canbusu... jde o to že ten chlapek co prodava motor rika,že to dokáže sladit (budíky a novou ecu) ale nechce to delat protože chce prodat i tiptronik, kterej já samo nechcu... tak řekl, že by to neradi dělali, že to nepujde kvuli tiptroniku, jenže ten tomu nevadí..
napadlo mě, jeste nejak ten vyraženej typ motoru přivařit nebo tak, jenže je to celkem prasečina... máte nekdo s něčim takovym zkušenosti ?
napadlo mě, jeste nejak ten vyraženej typ motoru přivařit nebo tak, jenže je to celkem prasečina... máte nekdo s něčim takovym zkušenosti ?
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
audi v6
cau tak ja uz jednu skusenost mam menil sem kamosovi taky uple ten samej typ co ty vsechno slo celkem v pohode az na to ze on ma manual a motor je z tiptroniku a v tom je ten hlavni problem cerpadlo je jiny anekomunikuje tak se tam muselo dat to stary ted to jezdi ok a budiky a jednotka zustala stara. 
- frantacech
- Aktivista
Re: audi v6
To souhlasi, taky mi rikali , ze bych muselpouzit puvodni cerpadlo, resp. elektroniku cerpadla.pepik píše:cau tak ja uz jednu skusenost mam menil sem kamosovi taky uple ten samej typ co ty vsechno slo celkem v pohode az na to ze on ma manual a motor je z tiptroniku a v tom je ten hlavni problem cerpadlo je jiny anekomunikuje tak se tam muselo dat to stary ted to jezdi ok a budiky a jednotka zustala stara.
S tim typen a svarovanim bych nic neriskoval. Na to jsou na STK vysazeny, mohl by jsi mit velky problem, a kdyz ne ty, tak ten komu to pak prodas.
- Patrik Tile
- Přispěvovatel