Asi pada nafta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Asi pada nafta
V potruby je vduch, zle startovanie za studena a cim dalej je horsie, kde moze byt problem?
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
jj, jedna nebo dvě gumičky (podle typu) á 4 Kč a kolik mě to potrápilo
. Musí to tam jít trochu silou, jinak je to volné, doporučuji ty nové gumky před zasunutím trochu "namazat" naftou, ať to nerveš nasucho
Jinak Huml psal, že ty plastová T-čka jsou lepené ze dvou kusů (je v tom termostatický ventil zpátečky) a občas ve spoji "prasknou" a přisávají vzduch, pak cca 200,- u Bosch-e

Jinak Huml psal, že ty plastová T-čka jsou lepené ze dvou kusů (je v tom termostatický ventil zpátečky) a občas ve spoji "prasknou" a přisávají vzduch, pak cca 200,- u Bosch-e

... možna bych to zkusil vyměnit celé i s filtrem, pokud to je na tom bráchově golfu OK.djvoloda píše:Cital som to vymenil som gumicky a nic tak som vymenil cely ventyl z bratoveho golfe a stale pada
Jinak mi tady ve Slavkově jeden mechoš říkal, že se to nejčastěji zavzdušňuje přes přepady ze vstřiků (vyměnit ty hadičky)... sice se mi to moc nezdá, myslím, že by tam měl být zpětný ventil, ale já mám dvě auta a on jich opravuje stovky...
... mě pomohly ty gumky

... no já jsem takhle natankoval bio u Unicornu a ten sací koš jsem měl obalený "bílým sádlem"... prostě jsem vytáhnul obsah filtru, čerpadla a nasucho skončil
... jen tak mimochodem v teplé garáži se Ti to rozpustí a nic nenajdeš (viz. Huml)
... asi bych příčinu zavzdušňování hledal jinde než v sacím koši, ale zkontroluj ho

... asi bych příčinu zavzdušňování hledal jinde než v sacím koši, ale zkontroluj ho