airbag ve volantu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
airbag ve volantu
ahoj prosim vas mate nekdo zkusenost jak se vyndava pytel z volantu u passsata???nejak na to nemuzu prijit.je na to potreba nejaky udelatko?diky za rady.. 
- patrik.kloucek
- Aktivista
jestli ti jde jen o to jak sundat ten horni dil volantu s airbagem tak jen natocis volan doleva o 90 aby ses dostal na spodku volantu k ty sterbine (ktera bude natocena a pristupna od budiku) .. a pak sroubovakem/hrebikem (ja to delam imbusem) zatlacis proti peru dolu ( dolu mysleno k podlaze) .. to samy na druhy strane ..patrik.kloucek píše:no to vim taky ze je na perko ci jakej vehement...alle nemam paru jak to vyndat,,,,poradite nekdo diky.....pafka píše:je na pérka
mne to na galaxy slo pomerne ztuha ale na treti pokus uz sem ten grif chytil.
.. mno a jestli de o to jak oddelit pytel od toho krytu tak netusim .. a i se mi to zda zbytecny resit (na vrakaci k dostani vzdycky vcelku)
- patrik.kloucek
- Aktivista
ok zkusim to imbusem....cpal jsem tam sroubovak a nic,,,,asi mi cybi ten gryf
ruya píše:jestli ti jde jen o to jak sundat ten horni dil volantu s airbagem tak jen natocis volan doleva o 90 aby ses dostal na spodku volantu k ty sterbine (ktera bude natocena a pristupna od budiku) .. a pak sroubovakem/hrebikem (ja to delam imbusem) zatlacis proti peru dolu ( dolu mysleno k podlaze) .. to samy na druhy strane ..patrik.kloucek píše:no to vim taky ze je na perko ci jakej vehement...alle nemam paru jak to vyndat,,,,poradite nekdo diky.....pafka píše:je na pérka
mne to na galaxy slo pomerne ztuha ale na treti pokus uz sem ten grif chytil.
.. mno a jestli de o to jak oddelit pytel od toho krytu tak netusim .. a i se mi to zda zbytecny resit (na vrakaci k dostani vzdycky vcelku)
- Bugs.Bunny
- Aktivista