plánek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: plánek
taky bych to zkusil dikyk.h.kh píše:máte tady někdo plánek na powerbox? na tdi 66 kw? já vim že je to ............. ale chci to jen zkusit, když se tady píše, že se to sestavit za pár peněz
ale jistě, odpor cca 150 ohmů místo čidla teploty paliva za 2 kč 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

jednotka si myslí, že je nafta teplejší než skutečně je a protože to odměřuje naftu hmotnostně, (mg na vstřik) tak přidá čas vstřiku, aby dorovnala objemový rozdíl mezi naftou o teplotě cca 70 C (při provozu PD) a 130 C (max hodnota, co ŘJ vezme) nárůst je nejvíc pocítit při studeném motoru, což je nanic, u teplého motoru to je jen pár koníků. Spotřeba se dohromady nezmění, ale začne kecat palubní počítač a to cca o 1 litr na 100 km (bude ukazovat menší spotřebu, než je reál). Osobně jsem to zkoušel, je to znát spíš v nízkých otáčkách a spíš jen na citlivosti plynovýho pedálu, zdá se, že to auto jede jen na dotyk plynu, ale když se to došlápne na podlahu, tak to podle mě opravdu moc velkej rozdíl není. Ale zkus to, za korunu, proč ne...
S tím pravopisem jsi si dělal prču, viď...
S tím pravopisem jsi si dělal prču, viď...

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

ahoj. Tiež si chcem vyskúšat postavit tento box. Len mám ešte ktomu pár otázok,nemám elektr. vzdelanie tak prosím trpezlivost. Zapája sa to namesto tých pinov z čerpadla, alebo je to zapojené aj s nimi? A ešte jedna, keď to zapojím cez tie diody, tak potom to nadstavujem iba tým trimrom a keď ho dám na minimum tak tam bude 0 ohmov? Pretože som tu cital ze bezpečné je do tych 680.
dík

dík

Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD