BMW 330D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW 330D
Zdarec chlapy,mám takovej menší dotaz,uvažuji o koupi 330d v kombajnu se 150Kw motorem,rok 2004.Chci se zeptat jaký máte zkušenosti stimto motorem a vubec s celym autem,poruchovost jednotlivých dílů atd.Děkuji za přispěvky. 

Kto chce mat bmw, musi mat aj na diely. Niesu az tak drahe ale oproti oktavii asi hej. Ked ti nieco odide tak nemusis kupovat hned origo diel. Ja som minule kupoval predne silentbloky taz.ramien na 316i a v bmw stala sada cca3600sk. Pozrel som neoriginalne a stali skoro o polovicu menej. To uz je na tebe.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to je rozhodně výborná volba.. ten motor je naprosto úchvatnej.. nemá chybu.. nevím o tom, že by tam praskalo sání, jen jsem se už dvakrát setkal s tím, že v tom sání praskla klapka a prošla motorem, takže to bych možná pro sichr nechal zkontrolovatm jinak naprosto spolehlivej motor.. ty vstřiky jsou dané českou naftou a s tím mají problémy všechny vysokotklaké systémy..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Nazdar.No bmw 330d ma kamarat je to 2002 ma nabehane 210tisic km.To auto je raketa a kombinovanu spotrebu ma 6 litrov.Ja ked som predaval octu uvazoval som o moznosti kupit si BMW.ale ked som si porovnal naklady na prevadzku radsej som kupil TDI PD.ale BMW je BMW
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jo to potrubí už jsem taky řešil ,ale byla to záhada.. je tam u těch 150kw a vejš plechové sběrné potrubí.. z nějakého důvodu se z něho začali odlamovat kousky a než se na to přišlo tak to vzalo 2 turba.. ale už jich tady jezdí dost a o jiném s tímhle problémem nevím..
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Moje žena má BMW 330Cd z roku 2002, kde je spolehlivost perfektní. Jen musíš počítat s tím, že až přeci jen nastane nějaký problém, 1500Kč/hod v servisu vyplázneš běžně.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ale máš tam přídavný ohřev.. tyto motory mají bud bufika, ale ty se dávali spíš do 5 nebo do 7 a x5 ale do 3 se dávali elektrické přídavné ohřívací zařízení. je to na levém podběhu hned pod ventilama a pomocným čerpadlem pro topení.. pokud diag nic nehlásí tak půjde o mechanický problém. tlak paliva podávací nebo na liště, egr, vstřiky, konektor na snímači tlaku v sání, atd..
BMW R1150GS
BMW R1150GS