Ahoj chci ze zeptat otec si koupil Golfa 4 r.v.1999 motor 1,6 16v je stoho celej rozhozenej celý život měl jen 120tky tak to auto zná v pohodě cely ted je špatnej že ani nevidí motor jenom kus plastu.Tak mi dejte vědět prosím nějaké info o tom to autě a motoru na co si dávat pozor atak dál Dik
No já sem moc poruch nějak neslyšel,tak jenom asi že občas škrtící klapka a občas nějaká ta váha,nebo tak.
Jo nevim jestli to bylo u tohodle ale myslim že u 1.6 se nějak srali převodovky nebo tak něco,ale nechci tě nějak strašit nejsem si jistej.
svlíkaj se rozvodový kladky ještě před předepsanou výměnou,problémy s klapkou,zasírá se egr,podpalují ventily,a umíraj převodovky jinak držej
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To Ladas:Ted si to auto urcite koupi Mel jsem 100ps 16 a drzela tak jsem mel asi dobry kus,ale jinak vsude slycham ze kdo ma 16 schani prevodovku kdo ma 14 schani motor
14-16v problém 16-16v problém a 16-101 koní taky převodovky a systém řízení motoru furt dokola...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower