Rezonace výfuku A4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rezonace výfuku A4
Zdravím, vím že už to tu někdo řešil ale přesto
. Mám audi a4 81kw AFN 98rok najeto170000.Už nějaký ten pátek mi při 1500 začne rezonovat výfuk.Dělá to jen při těhle otáčkách. Jakoby uvolněná příčka. V kabině to jde slyšet pod zadníma sedadly a pod autem ten střední díl. Tak jsem to nevydržel a dneska jsem uříz=sundal. Pak rozpáral vykuchal precízně vyvaři CO2l zpevnil,vycpal a zavřel. A spokojený ze je po problému nasadil. A byl jsem zdrcen, ani víc ani mín dělá to pořád stejně. Slyšitelně to vypadá na ten střední díl ale už nevím už to začínám slyšet i v trubce co vede ke katu. Ale jakmile sednu za volant tak to slyším za sebou.Nemá někdo radu nebo skušenost co stím provádět dál? Děkuji za odpověd 
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
Člověk by řekl že jezdíš v mém autě
Mám stejný auto se stejnýma kilometrama a stejným kodem motoru. Rezonování výfuku jsem řešil na podzim. Taky prostřední díl výfuku. Koupil jsem nový střední díl, vyměnil. Chvíli klid, ale teď na jaře ho zase slyším. Už nevím co s tím, ještě uvažuji že zkusím vyměnit ty gumičky co to drží. Ale sám tomu nevěřím. 
Ještě napiš že máš černou metlu a budem bratřiLee píše:Člověk by řekl že jezdíš v mém autěMám stejný auto se stejnýma kilometrama a stejným kodem motoru. Rezonování výfuku jsem řešil na podzim. Taky prostřední díl výfuku. Koupil jsem nový střední díl, vyměnil. Chvíli klid, ale teď na jaře ho zase slyším. Už nevím co s tím, ještě uvažuji že zkusím vyměnit ty gumičky co to drží. Ale sám tomu nevěřím.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo náhodou nějaký rozbitý první díl od motoru. Na mou A4 jedná se mi o příruby a tvar. Uvažuju nad předěláním stávajícího vlnovce z katem na dlouhý vlnovec bez katu. Akurát jsem chtěl uchovat originál,na pozděj prodej vozu.