Sháním info - Alfa Romeo 1.8 TD sportwagon - help
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sháním info - Alfa Romeo 1.8 TD sportwagon - help
Prosím pomozte: sháním info o nastavení geometrie kol - sbíhavost na TD alfa romeo. Také sháním pružiny předních kol vhodné na dieselovou verzi Alfa Romeo 33. kdyžtak mrkněte na link: http://alfa-romeo33.wz.cz. díky za jaoukoliv pomoc
Alfa Romeo 33 1.8 TD sportwagon
Ahoj.
Ohladom tej zbiehavosti sme to na svokrovej 33TD robili na 0 mm.
Zacat treba kontrolou symetrie rejdu.
33TD ma tazky predok a pruziny neadekvatne slabe
Takze pokial ti to zerie vnutrajsok prednych kolies, pokus sa s tym zmierit - je to konstrukcna vada celeho modelu 33TD.
Inac motor potrebuje aspon 2300 ot/min aby nevibroval - dan za trojvalec
Ale jazne vlastnosti to ma vyborne
Ohladom tej zbiehavosti sme to na svokrovej 33TD robili na 0 mm.
Zacat treba kontrolou symetrie rejdu.
33TD ma tazky predok a pruziny neadekvatne slabe
Takze pokial ti to zerie vnutrajsok prednych kolies, pokus sa s tym zmierit - je to konstrukcna vada celeho modelu 33TD.
Inac motor potrebuje aspon 2300 ot/min aby nevibroval - dan za trojvalec
Ale jazne vlastnosti to ma vyborne
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Geometrie
No zkusím to na geometrii asi dát do servisu. Vnitřky to žere hodně a to by rozhodně nemělo. Možná trochu, ale já mám hrozný áčka. Jo ten tříválec kapánek rezonuje, ale když se člověk rozjede, tak už má motor pěkný chod a hezky jede. Turbo je tam cítit.
Alfa Romeo 33 1.8 TD sportwagon
Re: Geometrie
Ano, motor taha krasne. A je konstrukcne jednoduchy.rada06 píše:No zkusím to na geometrii asi dát do servisu. Vnitřky to žere hodně a to by rozhodně nemělo. Možná trochu, ale já mám hrozný áčka. Jo ten tříválec kapánek rezonuje, ale když se člověk rozjede, tak už má motor pěkný chod a hezky jede. Turbo je tam cítit.
Tie acka by mohli mat na svedomi rozbite vrchne ulozenie tlmicov.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex