Znáte technika, který předělá Renault Laguna na RO?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Znáte technika, který předělá Renault Laguna na RO?
Zná někdo technika nebo firmu, která by byla schopna udělat přestavbu na RO u Renault Laguna 1,9 DCi, samozřejmě dvě oddělené nádrže? Zatím jsem našel pouze firmu v Německu, které to ale trvá 3 dny. Uvítám odpovědi se zkušenostmi, která firma je dobrá, i které je lepší se vyhnout. Díky.
Co zkusit http://www.rostlinnyolej.cz/ tam poradej
laguna DCi... tam bych snad olej nenalil a nebo upravu alespon za 20 000
na olej radeji bych volil jinou znacku. MB C 250td RADOVE cerpadlo vhodna i jedno nadrzkova
laguna DCi... tam bych snad olej nenalil a nebo upravu alespon za 20 000
na olej radeji bych volil jinou znacku. MB C 250td RADOVE cerpadlo vhodna i jedno nadrzkova
Re: Znáte technika, který předělá Renault Laguna na RO?
Ono když to chceš udělat kvalitně, tak to nebude za hodinu. Já si hrál s autem ještě déle a stejně jsem to na první pokus zadřel.xseal píše: které to ale trvá 3 dny.
-
slovacek.milos
- Aktivista
a co jsi zadřel to by mě moc zajímalo milošcoroner píše:Ono když to chceš udělat kvalitně, tak to nebude za hodinu. Já si hrál s autem ještě déle a stejně jsem to na první pokus zadřel.xseal píše: které to ale trvá 3 dny.
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak asi všem systémům RO prospěje, snad Ro má pětkrát lepší viskozitu než MN milošradluk píše:stejne je zajimave, ze kdyby nebyl CR system drahy, tak je to nejlepsi system pro vstrikovani rostlinneho oleje, jaky muze byt... jedine ta cena :/
Zemedelska technika je vybavena CR systemem a jezdi s tim taky na RO
V ČR ti to nikdo neudělá pokud chceš opravdu jezdit a ne pořád něco,předělávat a dodělávat to mně věř, a když tak zapomeň na záruky a reklamace. To Německo je jediné řešení.xseal píše:Zná někdo technika nebo firmu, která by byla schopna udělat přestavbu na RO u Renault Laguna 1,9 DCi, samozřejmě dvě oddělené nádrže? Zatím jsem našel pouze firmu v Německu, které to ale trvá 3 dny. Uvítám odpovědi se zkušenostmi, která firma je dobrá, i které je lepší se vyhnout. Díky.
Zkušenost Renault Magnum upraveno v D provoz tři roky cca 250 000km na olej tankováno v Německu a ještě jsme na to nesáhli.