micubichi caisma

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

micubichi caisma

Příspěvek od slovacek.milos »

micubischi caqrisma 1998 problém s ventilítorem topení,

motorek je v pořádku, ale nejde na něj štáva od motorku vede tlustý modrý drát až ke střed panelu, když na něj připojím 12V vše jede jak má, auto má klimatizaci motorek jde regulovat, pojistka 12 je OK, relátko č.1 cvaká a relátko u ventilátorru taky,
nevím jestli to má ještě nějakou pojistku nebo vadný pin ale kde :? , rozebírat a hledat po drátu kam ten modrý vede to je dílo prosím o nějaký nápad jinak to spravím posvém připojím 15 na ten modrý a zdar díky miloš

netroubí klakson pojistka OK kde se nachází v motoru? miloš
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

ad 1 - mas v pr.eli predrazeny odpor
ad 2 - co airbag?? sviti kontrolka?? ovladani z volantu je - tak jestli to nemas preruseny na krouzku
Nissan Primera SW 1,9 DCi
slovacek.milos
Aktivista

Peete píše:ad 1 - mas v pr.eli predrazeny odpor
ad 2 - co airbag?? sviti kontrolka?? ovladani z volantu je - tak jestli to nemas preruseny na krouzku

pytel nesvítí, a ten odpor se nachází kde :? , já jsem si našel patnáctku a napojil ji na ten modrý co vede přímo na ventilátor

regulace se provádí asi přes mínus normálka to maká, je to už olítaná vrána,

prostříkal jsem ty díry před klapkou tak už to ani nechcípá, sem tam to na volnoběh i zdechlo

díky za odpověd s odporem se budu zabývat až příště až se to zas poje.. miloš
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

odpor hledej hned za ventilatorem, musi byt chlazenej...a reguluje se to +
Nissan Primera SW 1,9 DCi
slovacek.milos
Aktivista

Peete píše:odpor hledej hned za ventilatorem, musi byt chlazenej...a reguluje se to +
nějak to neodpovídá co píšeš, je tam klimatizace CA, a na modrý drát přímo co vede + do ventilátoru jsem připojil č.15 od spínačky a regulace normálně maká tak se to plusem neregujuje, ten plus vede někam ke středovému panelu a mínus taky přes nějaké spínací relé, u ventilátoru,
když vyhodíš pojistku č.12 tak vypne i toto relé,

odpor není, ventilátor je nad nohama sopolujezdce a když vyhodíš kastlík je tam pěkný přístup za ty dáty jsem tahal až ke středovému panelu

a ještě prosím nevíš jak se sdělá ten středový panel na volantu jak se troubí? pojistka č,3 je OK klakson jsem probral vzduchovým majzlem ale chybí kontakt asi na volantu díky miloš
Odpovědět

Zpět na „Mitsubishi“