A4 1,9 tdi AFN, Motor po nastartování hned chcípne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A4 1,9 tdi AFN, Motor po nastartování hned chcípne
Ahoj, mám problém. Občas motor po nastartování naskočí a hned zase chcípne. Po několika pokusech si dá říct a normálně jede. Může být problém v imobilizéru? Dík za rady.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Asi bych hladal problém najdřív tam, protože přesně takhle se projeví zásah imobilizéru. Motor sice naskočí, ale po cca 1 sec chcípne. Potřebujěš se připojit na diagnostiku, to je nejlepší řešení.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
No na počítači to právě už bylo a maník co mi to dělal nic nenašel. Teda něco málo jo, ale říkal, že tahle hláška je normální. Bohužel už si nepamatuju, co to přesně bylo.
Fakt je, že potom, co to projel, se to nějakou dobu neprojevovalo, asi 3 týdny. No a dneska zase začalo.
Zatím jsem pokaždé odjel, ale nevím, jestli jednou nezůstanu někde viset definitivně.

Fakt je, že potom, co to projel, se to nějakou dobu neprojevovalo, asi 3 týdny. No a dneska zase začalo.
Zatím jsem pokaždé odjel, ale nevím, jestli jednou nezůstanu někde viset definitivně.
- frantacech
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak jsem myslel, že mám pokoj a ona se závada ozvala znovu. Všiml jsem si, že když to chcípne, tak bliká kontrolka immobilizéru. Dělá to nepravidelně. Někdy chytne okamžitě, jindy zase musím startovat třeba 10x.
Na diagnostiku jsem se zatím znovu nedostal. Zkoušel jsem i více klíčů, jestli třeba není problém v klíči, ale dělají to všechny.
Nevíte někdo? Dík.
Na diagnostiku jsem se zatím znovu nedostal. Zkoušel jsem i více klíčů, jestli třeba není problém v klíči, ale dělají to všechny.
Nevíte někdo? Dík.
kdyz zadaš přes login pin.tak je immo vyřazenej na hodinu z provozufrantacech píše:Jak se dava immo do servisniho rezimu?ROMEK píše:Skus si dat ten imobilizer do nudzoveho rezimu myslim samozrejme ked vies login kod a skus tak ci to bude blbnut aj tak ked to bude blbnut aj tak tak bude zavada nekde inde