Nabízím 400 kč za půjčení pneu 195/60R14 na VW discích
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nabízím 400 kč za půjčení pneu 195/60R14 na VW discích
Nabízím odměnu 400 kč tomu,kdo na cca 20 minut půjčí disky na VW golf 3 s pneumatikami 195/60R14.Nemůžu projít evidenční kontrolou,protože mám 185.Prosím pomozte,po novém roce mě to bude stát + 5000 kč za eko daň.Jsem z Plzně.Díky všem.
vw Golf 1.9 Tdi syncro
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
no a jak se přepisujou auta na slovensku ? taky se serou jako tady???tomiisp píše:viem ze budem za rypaka a este bohvieco horsie
ale nehovoril som o niecom podobnom v topicu o ESP (STK,databaza apod.) ?
a tu ide iba o pneumatiky...toto brat iba ako btw
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
asi ano, podobny problem som mal aj ja zo S120 na ktorej boli origo elektrony a gumy 185..tiez ma ten policajt skoro poslal do pr..le a potom mavol rukou, ale to je hadam 8 rokov dozadu...teraz im to hrabe s kontrolou originality a bohvieco co zas zachvilu vymysli vlada (okopiruje od vas z CZkoule píše:no a jak se přepisujou auta na slovensku ? taky se serou jako tady???tomiisp píše:viem ze budem za rypaka a este bohvieco horsie
ale nehovoril som o niecom podobnom v topicu o ESP (STK,databaza apod.) ?
a tu ide iba o pneumatiky...toto brat iba ako btw

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

-
- Přispěvovatel
Pneumatiky.
Na kontrolu STK treba chodiť na prasaťi a odrážať sa plnými demižonmi slivovice a prejdeš,či sú gumi také alebo onaké aj v SK aj v CZ.
takže na slovensku je to na STK asi takto: išiel som na STK s passatom B4 v ňom motor AHF ktorý tam na prvý pohlad nemá čo robiť, pánko na STK mi hovorí ,,kolko to má najazdene" ja že 300tis. pánko z STK ,,tak ho nebudeme trápit starčeka daj mi 1500,- a počkaj ma vonku prinesiem ti nalepky". asi o 10min. prišiel sadol do auta nalepil nálepky a hovorí: ,,zavadzame novy systém delby zákazníkov, tu je moja vizitka, ak budeš niečo potrebovat zavolaj, cenník- dobré auto 1000,- horšie auto 1500,- a ked prídeš iba s papiermi bez auta 3000,- " a to som videl pánka prvý krát v živote.
Naposledy upravil(a) koco dne 11 pro 2008, 14:27, celkem upraveno 1 x.