BMW X5 3.0D nema vykon + biely dym
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW X5 3.0D nema vykon + biely dym
Ahojte. Kamos ma problem so svojou X5kou. Konkretne 3.0D r.v.2004. Auto mu znicoho nic velmi citelne stratilo vykon a dymy na bielo za tepla aj studena. Mam podozrenie na upchaty naftovy filter. S BMWckami nemam ziadne skusenosti a nedisponujem ani BMW diag. (robim jedine FIAT group a VW group)
Skuste mi poadit. Dakujem
-
go.vojta
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
X5 měli jenom 135kw... pokud by praskla oska na turbu, tak by to byla dýmovnica a to by asi sem nepsal.. to by bylo jasný.. a pokud by jenom pouštělo olej tak že by to kouřilo, tak by to aji ještě normálně tlačilo a tím aji jelo.. filtr by se ti nezacpal tak najednou.. a ani by to nekouřilo, to by prostě nejelo.. motor jde pravidelně?? ale na to turbo mrkni.. na bmw při špatném zacházení občas odejde.. oddělaj příruba na výfuk a uvidíš jestli je to od oleje, tak je to jasné.. pokud suché tak jdi po palivu..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Re: BMW X5 3.0D nema vykon + biely dym
Cau,nedavno jsem řešil podobnou vec na stejnym aute,pokud mas v poho plnící tlak a zkus-mne protekal vstřikovač na 6tem valci,udelat kapilaru na prepadech,total dymovnice a navic přibýva motorovy olej a to tak,ze to pak hlasil i palubní pc,protoze to natolik tou naftou zřídne.TDI tech píše:Ahojte. Kamos ma problem so svojou X5kou. Konkretne 3.0D r.v.2004. Auto mu znicoho nic velmi citelne stratilo vykon a dymy na bielo za tepla aj studena. Mam podozrenie na upchaty naftovy filter. S BMWckami nemam ziadne skusenosti a nedisponujem ani BMW diag. (robim jedine FIAT group a VW group)