P.S.: Vsetko je robene VCDS 805.1 original
Jetta 2006 - nejde prisposobit kluce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jetta 2006 - nejde prisposobit kluce
Zdravim Vsetkych, chel som nakodovat kluce na VW Jetta r.v. 2006, ale jednotka ich nechce nakodovat. Postupujem presne podla VIS 3 a prisposobenie klucov robim tak ako na Passat B6. Chcem prisposobit 1 kluc namiesto 2 ktore su tam ulozene. Po zadanio bezpocnostneho kodu cakam 15 min, 00 dam vymazat adapt. hodnoty a potom adresu 01 zadam pocet klucov 1. Ked dam jednotku znovu nacitat tak su tam prisposobene 2 kluce. Neviete mi s tym poradit? Kde robim chybu. Nemoze to byt chyba v riadicej jednotke imma.? Dik za kazdu odpoved
Re: Jetta 2006 - nejde prisposobit kluce
Naposledy upravil(a) maros4341 dne 18 led 2009, 20:01, celkem upraveno 1 x.
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
ano kodujem to v 25 a potom cakam 15min. presne podla VIS 3. Potom dam Prisposobenie dam 00- vymazat adapt. hod., potom dam 01 ukaze mi ze su naprog. 2 kluce novu hodnotu zadam 1 a dam ulozit. ukoncit. Skusim znovu a aj tak su tam ulozene 2 kluce.
Upresnim o co ide. Kamos si teraz kupil jettu. Mal k nej 2 kluce ale funguje iba jeden. ten druhy nejde. Prisposobil som dialkove ovladanie. Cize zamykanie ide s obomi. Ale nastartujem iba s jednym. Mame podozrenie ci nahodov nebol vymeneny transponder a auto nechcu ukradnut. Tak preto chcem nakodovat iba jeden kluc.
Upresnim o co ide. Kamos si teraz kupil jettu. Mal k nej 2 kluce ale funguje iba jeden. ten druhy nejde. Prisposobil som dialkove ovladanie. Cize zamykanie ide s obomi. Ale nastartujem iba s jednym. Mame podozrenie ci nahodov nebol vymeneny transponder a auto nechcu ukradnut. Tak preto chcem nakodovat iba jeden kluc.
ak v tom druhom kluci ktory ti nejde nakodovat vymenili transpoder a dali pouzity (alebo tam transpoder chyba ) tak to nenakodujes to je jasneluboVT píše:ano kodujem to v 25 a potom cakam 15min. presne podla VIS 3. Potom dam Prisposobenie dam 00- vymazat adapt. hod., potom dam 01 ukaze mi ze su naprog. 2 kluce novu hodnotu zadam 1 a dam ulozit. ukoncit. Skusim znovu a aj tak su tam ulozene 2 kluce.