Můj problém začal tak, že Audi ráno z ničeho nic nenastartovalo. V průhledných hadičkách mezi palivovým filtrem a vstřikovacím čerpadlem nebyla nafta. Při zapnutí zapalování relé podávacího čerpadla sice cvakne ale podávací čerpadlo v nádrži se neroztočí. Podle návodu jsem udělal dálkove ovládaní, zkusil zatočit čerpadlem z baterky přes pojistku č.28. Takhle se čerpadlo točí. Z trubky před palivovým filtrem ale nafta neteče. Sundal jsem hadičky z uzávěru nádrže, zatočil znovu čerpadlem a ani z nádrže nic neteče. Vyndal jsem čerpadlo z nádrže, dal ho do kýble s naftou a zatočil. Z vidlice na hadičce co vede z čerpadla a co se k ní připojuje hadička co vede zpátky k sání čerpadla (viz obrazek) stříká nafta jako divá. Tak jsem dal čerpadlo zase do nádrže, a znovu zatočil. Čerpadlo běží, ale z výstupu z nádrže žádná nafta pořád nestříká. Takže už fakt nevím, jak by takové čerpdlo, které sice asi nějak vevnitř čerpá ale nečerpá ven mělo fungovat. Poradíte mi prosím někdo, jak mám postupovat, abych zjistil jestli je chyba už v tom v podávacím čerpadle nebo až ve vstřikovacím čerpadle nebo kde vlastně? Jsem vděčný za jakoukoliv radu. Hraju si s tím přes týden a už jsem z toho magor.