BMW 525td nechce zhasnout kontrolka oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW 525td nechce zhasnout kontrolka oleje
kluci potreboval bych poradit mam bmw 525 td a menil jsem olej a jak jsem nalel novy olej tak mi nechce zhasnout kontrolka mazani a kdyz jsem odmontoval privod k turbo tak tam nestrika olej
filtrem to nebude pokud je tam co tam ma být a spravně namont.tak neni důvod,je tam vložka ne?takže vada by mohla bejt vidět.zkus ho zalit a poskladat a nastartovat v 99% se to ujme jinak je to v domácích podminkách problem.je to u nich celkem běžná závada když se přejiždí olej nebo použivá nekvalitni olej. je to td-s? u tady u těch to dělalo.
Robert pv
na to čerpadlo nevěřim to by byla náhoda ale já na ně mám štěstí.to že by někomu odešlo čerp.s vym.současně nikdo neříkal ale že po výměně že nemaže říkalo tolik servisáků že sem to mu nechtěl věřit.ja sám sem to zažil jen jednou ale vinik byl předchozí maj.nedelal výměny.po 3 vyměně se uklidnil a pohoda ale ten filtr většinou zabral.správně by se ten motor měl proplách.spec.additivem nebo čim aby tohle nedělal mě to tak řekli v bmw když sem zjišťoval co je na tom pravdy-takže bez záruky.ale ja ho taky nepropl.a jezdil.s tím olejem sem měl taky víc potíží.měl sem e 34 2.4td.a ten motor je 2.5 85-103kw a nebo je to už 39 nebo něco novějšího?
Robert pv