BMW e34 Tds Klepani ne v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW e34 Tds Klepani ne v motoru
Zdravim mam problem s tds neco mi v nem klepe zvuky se ozyvaji jakoby od olejove vany.Pri pridani plynu se klepani zrychluje a pri zmacknuti spojy porad klepe.Tak nevim co by to mohlo byt.Snad mi nekdo poradi co by to mohlo byt
klepani v motoru
Ano jedna so o motor M51
čau jestly ti klepe i když sešlapneš spojku tak maš v hajzlu motor a jeto 100 procent měl jsem to taky a když budeš kupovat jen motor tak se ti to nevyplati kup někde cely auto jinak motor se prodava holej minimalně 15 litru a pak je stim dost velky srani jsou dva typy motoru jeden ma na hliniku čerpadlo to je ten starši motor a ten novej to ma už na litině musiš koupit stejnej motor co tam maš klidně i holej přehaziš svoje věci čerpadlo a tak čidla,jinak mě oprava stala 100 litru když otom nic neviš když tak muj skype je Mira.B.M.W rad ti poradim ,jo ještě jakej olej stam měl v motoru
moje skype je Mira.B.M.W
klepani v motoru
To co tady pises tak je docela blbost.Klepani bych dal za vinu nejakemu lozisku nebo lagrum na klice nebo olejovemu cerpadlu jak tady nekdo psal.To musis byt docela blazen dat za opravu 100 litru to bych si radeji za to koupil cele auto.Liju tam 5W-40.
klepani v motoru
5W40 tam lil i majitel predemnou a ten to auto mel od novoty tak proc tam davat 10w40
Re: klepani v motoru
Johny9 píše:To co tady pises tak je docela blbost.Klepani bych dal za vinu nejakemu lozisku nebo lagrum na klice nebo olejovemu cerpadlu jak tady nekdo psal.To musis byt docela blazen dat za opravu 100 litru to bych si radeji za to koupil cele auto.Liju tam 5W-40.
tys mě špatně pochopil 100 PROCENT TO JSOU AXIALNI LOŽISKA na klice ty motory to dělaj najedou 400tisic a muže na generalku motoru zaleži jak jse snim jezdi ..jo těch 100 litru jsem dotoho dal protože servis jede v hodinovce prvni motor jsem koupil a ten mi špatně nastavyli a rozbyl jsem pist dal jsem jinej ale ten pist měl vule dost,pak jsem si to spravil sam za 3500tisice koupil jsem celyho ze zadřenym motorem a vyměnil jsem ho za motor funkči nemužu si naněj stěžovat ,z klukama z odoleny vody vrakač jinak za ten motor chtěly 17tisic holej bez čidel bez všeho jen hlava a blok viko a vana olejová
moje skype je Mira.B.M.W
klepani ne v motoru
Do spojky mi to neboucha.A olej se mi taky neztraci nijak extremne
klepani ne v motoru
Tohle vsechno jsem uz kontroloval.Kdyz je auto studene tak neklepe ale jakmile se trochu ohreje tak jde slyset klepani
klepani ne v motoru
Ja jsem z Ostravy tak to je trochu z ruky.Kdyby to byl pist tak bych to poznal na vykonu a spotrebe nebo ne