Zřejmě se zasekává turbo Octa 1.9 TDI 81KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zřejmě se zasekává turbo Octa 1.9 TDI 81KW
Zdravim všechny,
Vím že o turbu a všeho kolem něj ja tady toho mraky už napsáno ale mam takovej specifickej problém. Příklad: Ráno vyjedu z garáže projedu to cca 10 minut než se zahřeje pak tomu naložim a ejhle 3000 tis otáček nouzovej režim a už netáhne, vypnu zapnu klíček naložim tomu zase cca 3000tis ot. udělá to samý, vypnu zapnu klíček naložim tomu a už se turbína rozjede a tahá to v pohodě můžu jezdit jak dlouho chci do tý doby než zase vypnu klíček pak to zase blbne. Ne vždycky se to rizjede až na potřetí, někdy na podruhý někdy dokonce i napoprvé prostě to turbo se rozjede kdy chce. Před rokem mi turbo netahalo vůbec to jsem ho nechal vyčistit, (přece neni možný aby se tak rychle zase zasralo) kupoval jsem nový ventil N75 nové tlakové hadičky, váhu vzduchu, palivovej filtr, vzduchovej filtr. Zhruba rok to jezdilo v pohodě a ted to začlo takhle blbnout.
Prosím vás moc poradte už si nevím rady. Děkuji.
Vím že o turbu a všeho kolem něj ja tady toho mraky už napsáno ale mam takovej specifickej problém. Příklad: Ráno vyjedu z garáže projedu to cca 10 minut než se zahřeje pak tomu naložim a ejhle 3000 tis otáček nouzovej režim a už netáhne, vypnu zapnu klíček naložim tomu zase cca 3000tis ot. udělá to samý, vypnu zapnu klíček naložim tomu a už se turbína rozjede a tahá to v pohodě můžu jezdit jak dlouho chci do tý doby než zase vypnu klíček pak to zase blbne. Ne vždycky se to rizjede až na potřetí, někdy na podruhý někdy dokonce i napoprvé prostě to turbo se rozjede kdy chce. Před rokem mi turbo netahalo vůbec to jsem ho nechal vyčistit, (přece neni možný aby se tak rychle zase zasralo) kupoval jsem nový ventil N75 nové tlakové hadičky, váhu vzduchu, palivovej filtr, vzduchovej filtr. Zhruba rok to jezdilo v pohodě a ted to začlo takhle blbnout.
Prosím vás moc poradte už si nevím rady. Děkuji.
tvůj problém možná nebude ani v turbu. Chtělo by to na diagnostiku. Když už bude problem v turbu, tak asi bude nějakej bordel v regulační baňce si myslim...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
no ono slovo jen je trošku zavádějící, protože když tam bude bordel, tak to bude nejspíš rez a plechovka KO
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
-
SupermanXXX
- Přispěvovatel
Tak jsem to tu prošel kolem padání do nouzáku,ale nevím.Když jsem auto koupil,tak to padalo do nouzáku vždy cca kolem 3000ot.Udělalo to pokaždé. Klasika rozebrat vyčistit.Od té doby pohoda,je to cca 2 roky.Teď to udělalo 3X během měsíce,ale jednou ve 3000ot.,jednoou 3500ot., a jedenkrát hned od 1800 ot. Projevuje se i takhle zanesené turbo?Napadla mě i baňka,ale po restartu to bylo vždy OK. Na VAG se dostanu až po svátcích,tak mě zatím než to napichnu zajímá na co se "ASI" připravit.Díky. Auti viz podpis.
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
Chlapy mam stejný problém s tou podtlakovou plechovkou je komplet vyrezlá a chtěl bych se zeptat jestli se nedá koupit a případně kde... Ptal jsem se ve VW a tam mi řekli že jen celé turbo a to je ranec... Nebo starší, ale proč vždyť ta plechovka má vyr. náklady tak 150 a turbo mám ok!! Prosím poraďte jestli se to dá vůbec sehnat Díky...
-
misoVW
- Aktivista
Napis clenovi fora ´Ladas´.golfator píše:Chlapy mam stejný problém s tou podtlakovou plechovkou je komplet vyrezlá a chtěl bych se zeptat jestli se nedá koupit a případně kde... Ptal jsem se ve VW a tam mi řekli že jen celé turbo a to je ranec... Nebo starší, ale proč vždyť ta plechovka má vyr. náklady tak 150 a turbo mám ok!! Prosím poraďte jestli se to dá vůbec sehnat Díky...
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R