auto radio beta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
auto radio beta
chlapi prosim vas jak se da zjistit kod autoradia beta predchozi majitel auta ho ztratil vinko autoradia je VWZ1Z2A8633492 pomoc 

Re: auto radio beta
Ve VW ti to povi, ale vem si s sebou samolepku z kufru nebo servisku kde je take nalepenaJiří Danda píše:chlapi prosim vas jak se da zjistit kod autoradia beta predchozi majitel auta ho ztratil vinko autoradia je VWZ1Z2A8633492 pomoc

Zdravim měl bych taky prosbičku,mám tohle rádio,ale měnil jsem baterku a kouknul jsem na špatnej kód a zablokoval jsem si ho.Píše mi to "SAFE 2",nevíte prosimvás někdo jestli s tím ještě něco půjde a jak?Kód k tomu mám a podle toho,co mi to píše,si myslim,že bych měl mít ještě 2 pokusy,ale zkoušel jsem všechno a nic se neděje.Předem díky za odpovědi.
VW golf III 1.9TD cabriolet,T4 2.5TDI, audi a4 b5 afn
-
- Nováček
- Richard-richard
- Sběrač informací
autorádio beta...
mám taky takovej problém ale našel jsem si VW code calculator ale tam jdou zapisovat jen čísla a né písmena tak bych chtěl troško helpnou....díky
Re: autorádio beta...
nefungujeRichard-richard píše:mám taky takovej problém ale našel jsem si VW code calculator ale tam jdou zapisovat jen čísla a né písmena tak bych chtěl troško helpnou....díky