Zvýšení výkonu O1 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvýšení výkonu O1 96kw
Ahoj, přemýšlím o koupi O1 96kw, mohl by mě nějaký odorník přes tyto motoru poradit jak nejvíce a přitom ne na "úkor" motoru zvýšim výkon. Bohužel s úpravy D. nemam zkušenosti a bojím se abych ten motor neodrovnal... Chip, Turbíčko je samosdřejmost, ale jak dál? Myslím, že ládovat tam nějaký výfuk atd... u D. nemá cenu, nebo se pletu? Celková představa je cca 180-200Ps... Má ten motor na to? Díky...
-
- Aktivista
tenhle motor je tu tisíckrát omílanej, zkus hledat... 250 koní není problém, ale vše něco stojí... jenom chipem se dostaneš na 165 koní, když bys dal třeba turbo 2052V, FIMC, větší trysky tak už jsi přes 200 koní... záleží kolik jsi ochoten do toho vrazit peněz
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- subz3ro_tdi
- Aktivista
To uz je extrem by som povedal, netreba to brat ako samozrejmost u kazdeho 96kw PD TDI motora ze pojde na takyto vykon upravitturbo kamna power píše:250 koní není problém, ale vše něco stojí...

Ale s patricnou davkou penazi a odvahy sa da bezne dostat okolo 220 a so stastim az 230ps... ale uz aj toto su hranicne hodnoty pre ten motor z hladiska zivotnosti. Pokial sa to auto ma pouzivat prevazne na civilne vozenie, viac ako 210ps by som od toho necakal - a pracu by som kazdopadne zveril rukam odbornikov, ktori su ochotni ten vykon garantovat cislami na vykonovej brzde

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Do úpravy jsem ochoten stříknout cca 60-70tis. Chtěl bych, ale nejdříve udělat Géočko motoru, těsnění, kroužky, gufera, štosy atd... No 200Ps by bohatě stačilo. A jak to bude se spotřebou? Jestli to bude papat o pár L víc, mě nějak moc nevadí... Máte nějaký tip na firmu, která mě to čipne?! Popřípadě vypsat přesně veci, které potřebuji koupit a kde... Díky hošové 

Pokud bohatě stačí 200k, tak dej VB turbo a jsi relativně blízko cíli za pár korun... A GO mi přijde jako totální blbost.TDI-Power píše:Do úpravy jsem ochoten stříknout cca 60-70tis. Chtěl bych, ale nejdříve udělat Géočko motoru, těsnění, kroužky, gufera, štosy atd... No 200Ps by bohatě stačilo. A jak to bude se spotřebou? Jestli to bude papat o pár L víc, mě nějak moc nevadí... Máte nějaký tip na firmu, která mě to čipne?! Popřípadě vypsat přesně veci, které potřebuji koupit a kde... Díky hošové
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
a ostane aj na brzdynogis píše:Pokud bohatě stačí 200k, tak dej VB turbo a jsi relativně blízko cíli za pár korun... A GO mi přijde jako totální blbost.TDI-Power píše:Do úpravy jsem ochoten stříknout cca 60-70tis. Chtěl bych, ale nejdříve udělat Géočko motoru, těsnění, kroužky, gufera, štosy atd... No 200Ps by bohatě stačilo. A jak to bude se spotřebou? Jestli to bude papat o pár L víc, mě nějak moc nevadí... Máte nějaký tip na firmu, která mě to čipne?! Popřípadě vypsat přesně veci, které potřebuji koupit a kde... Díky hošové

Mercdes C cdi
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi bude kupovat nejakou po 400tis km. Paxe to vyplati vse pri jednom (Turbo, trysky, IC, soft)(LOL)nogis píše:Pokud bohatě stačí 200k, tak dej VB turbo a jsi relativně blízko cíli za pár korun... A GO mi přijde jako totální blbost.TDI-Power píše:Do úpravy jsem ochoten stříknout cca 60-70tis. Chtěl bych, ale nejdříve udělat Géočko motoru, těsnění, kroužky, gufera, štosy atd... No 200Ps by bohatě stačilo. A jak to bude se spotřebou? Jestli to bude papat o pár L víc, mě nějak moc nevadí... Máte nějaký tip na firmu, která mě to čipne?! Popřípadě vypsat přesně veci, které potřebuji koupit a kde... Díky hošové
STOledo 1M, AHF - poladeno
co treba udelat chip u takovyho sikovnyho... No jak se jmenuje.. Pomozte mi nekdo... Jo Reesha z ... no kurna ta hlava jo DIESELPOWER tak prece jsem si vzpomnelTDI-Power píše:Do úpravy jsem ochoten stříknout cca 60-70tis. Chtěl bych, ale nejdříve udělat Géočko motoru, těsnění, kroužky, gufera, štosy atd... No 200Ps by bohatě stačilo. A jak to bude se spotřebou? Jestli to bude papat o pár L víc, mě nějak moc nevadí... Máte nějaký tip na firmu, která mě to čipne?! Popřípadě vypsat přesně veci, které potřebuji koupit a kde... Díky hošové

RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
-
- Aktivista
do 200tis je to novej zajetej motor, takže bych na to nešahal, spíš tomu uškodíš než pomůžeš... když už se ti chce, tak maximálně sundat hlavu a jí vyčistit a repasovat... šály a kroužky bych stopro nechal...a samo by asi bylo dobrý udělat komplet rozvody. chalzení to zvládne, pokud nechceš jezdit závodyTDI-Power píše:400tis. rozhodně ne... Max. 180tis. No to Géočko mě přišlo jako dobrej nápad, když se bude zvyšovat výkon. Reeshu beru, trysky, spojka atd na DP. A co chlazení motoru? Nechat sérii?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tys ty DP stranky necetl cely, vid?TDI-Power píše:400tis. rozhodně ne... Max. 180tis. No to Géočko mě přišlo jako dobrej nápad, když se bude zvyšovat výkon. Reeshu beru, trysky, spojka atd na DP. A co chlazení motoru? Nechat sérii?
http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 17&setup=2
STOledo 1M, AHF - poladeno
150konove turbo, IC a Reeshachip + aspon EGR Off a budes na 180-190koni a pokud nepujde pres 400Nm kroutak tak to pobere i spojka pokud uz neni ted nacata..
Jinak si myslim ze pokud ma vic km, tak novy tesneni motoru rozhodne nebude naskodu...
Jinak si myslim ze pokud ma vic km, tak novy tesneni motoru rozhodne nebude naskodu...
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm