Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001
Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
Re: Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001
Mas to zle zapojene .Nie je to ASS .Power156 píše:Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
Naposledy upravil(a) vladosr dne 01 kvě 2009, 18:00, celkem upraveno 1 x.
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Re: Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001
je to tahlecta sada http://www.finecentrum.cz/product_info. ... p1f3cfe9h2 kdyžtak zkusím zítra naskenovat návod.vladosr píše:Mas to zle zapojene .Nie je to ASS .Daj link na navod .Power156 píše:Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
Skus toto: 
Kód: Vybrat vše
http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/denniSviceni.htmNejspis to mas spatne zapojený, skus to co ti pise TDI tech ,je to až na drobnost origo zapojený od vw, pro zeme s dením svícením. Origo dodelavanej automat maka tak,že po natocení ti svítí tlumený a vzadu koncový a možna i SPZ to nevím presne, nejdou prepinat dalkový/tlumený a nesvítí budíky, na parkovacky zhasnou tlumený a svítí budiky,koncový a SPZ a v poloze tlumenýh svetel vse funguje po staru.Power156 píše:
mam podony problem, potrebuji zapojeit svetla na denni sviceni, je tam relatko, ktery se zapojuje na +,- baterie, a pak jeste na + od parkovacek, aby se ty svetla vypnuly, kdyz se rozsviti normalni svetla.
Ja to zapojil na ten zluto-fialovy drat, ale s tim to nejak nefunguje. Jeste by to asi mohl byt ten hnedy(zelena sipka), ale nejsem si jisty a nechce se mi to tam moc rozvrtat. Nevite nekdo jak je tenhle konektor zapojeny, co je kde?
diky

Ja to zapojil na ten zluto-fialovy drat, ale s tim to nejak nefunguje. Jeste by to asi mohl byt ten hnedy(zelena sipka), ale nejsem si jisty a nechce se mi to tam moc rozvrtat. Nevite nekdo jak je tenhle konektor zapojeny, co je kde?
diky

VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
jayd píše:mam podony problem, potrebuji zapojeit svetla na denni sviceni, je tam relatko, ktery se zapojuje na +,- baterie, a pak jeste na + od parkovacek, aby se ty svetla vypnuly, kdyz se rozsviti normalni svetla.
diky A kde to napojujes? Jako spinac svetel v aute to nevypada,spis jako
stekr od lampy. U vypinace to je žlutej drat tlumený,sedocervenej a sedozelenej parkovacky a sedy nebo sedoneco barevný je osvetlení pristrojovky.
jj je to stekr od predni lampy, jsem nechtel rozebirat pulku auta, a hlavne bych tam asi nic nevykoukal, tak jsem to chtel vzit od svetla, kam je celkem pristup
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
no, protoze tomu moc nerozumim
a myslel jsem ze zapojit +,- na baterce a jeden drat od svetel zvladnu, coz se nepotvrdilo 
co jem tak cetl, tak pokud to das na spinac svetel (pokud se nepletu tak pin č.
tak ti sveta sviti, potom co otocis klicem-coz jsem nechtel, proto to rele..no a taky jsem poradne nevedel kudy prostrcit drat do kabiny atd.,
takze jsem se snazil zvolit tu nejjednodussi cestu
dnes se pocasi snad umoudrit tak se to pokus dodelat

co jem tak cetl, tak pokud to das na spinac svetel (pokud se nepletu tak pin č.
tak ti sveta sviti, potom co otocis klicem-coz jsem nechtel, proto to rele..no a taky jsem poradne nevedel kudy prostrcit drat do kabiny atd.,
takze jsem se snazil zvolit tu nejjednodussi cestu
dnes se pocasi snad umoudrit tak se to pokus dodelat
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
denni sviceni
sedocervenej a sedozelenej parkovacky na strkru v aute?
Da se na to spolehnout? POtrebuju taky pripojit denni sviceni. Díky
TAk už sem to našel

Da se na to spolehnout? POtrebuju taky pripojit denni sviceni. Díky
TAk už sem to našel

Dovoz aut ze SRN - 14 let zkušeností http://kubrt.auta.sweb.cz/