Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Power156
Aktivista
Odpovědi: 0

Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001

Příspěvek od Power156 »

Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
vladosr
Přispěvovatel

Re: Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001

Příspěvek od vladosr »

Power156 píše:Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
Mas to zle zapojene .Nie je to ASS .
Naposledy upravil(a) vladosr dne 01 kvě 2009, 18:00, celkem upraveno 1 x.
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Power156
Aktivista

Re: Automatické rozsvěcení světel GOLF IV motor ALH 2001

Příspěvek od Power156 »

vladosr píše:
Power156 píše:Chlapi dnes jsem dával ARS na Golf4 ,sada orig pro vozi škoda octavia, zapojil jsem to dle návodu, vše funguje, ale když dám světelnou houkačku tak mu začne chrčet rele na pozici 4( na něm je číslo 53) koukal jsem do schématu a asi je přehozené a mělo by být na pozici 3 zesilovač osvětlení. a ještě se při svět houkačce rozsvítí jen podsvětlení přístrojovky, spínače a obrys aut ne. Kde je chyba?? laboruji a zatim nevím.
Mas to zle zapojene .Nie je to ASS .Daj link na navod .
je to tahlecta sada http://www.finecentrum.cz/product_info. ... p1f3cfe9h2 kdyžtak zkusím zítra naskenovat návod.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Skus toto:

Kód: Vybrat vše

http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/denniSviceni.htm
;)
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Power156 píše:Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nejspis to mas spatne zapojený, skus to co ti pise TDI tech ,je to až na drobnost origo zapojený od vw, pro zeme s dením svícením. Origo dodelavanej automat maka tak,že po natocení ti svítí tlumený a vzadu koncový a možna i SPZ to nevím presne, nejdou prepinat dalkový/tlumený a nesvítí budíky, na parkovacky zhasnou tlumený a svítí budiky,koncový a SPZ a v poloze tlumenýh svetel vse funguje po staru.
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

což když už tu sadu mám tak jí tam nechám, nemáte někdo schéma světel na golf 4 ?? 2001
jayd
Přispěvovatel

Příspěvek od jayd »

mam podony problem, potrebuji zapojeit svetla na denni sviceni, je tam relatko, ktery se zapojuje na +,- baterie, a pak jeste na + od parkovacek, aby se ty svetla vypnuly, kdyz se rozsviti normalni svetla.

Ja to zapojil na ten zluto-fialovy drat, ale s tim to nejak nefunguje. Jeste by to asi mohl byt ten hnedy(zelena sipka), ale nejsem si jisty a nechce se mi to tam moc rozvrtat. Nevite nekdo jak je tenhle konektor zapojeny, co je kde?

diky

Obrázek
Obrázek
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

jayd píše:mam podony problem, potrebuji zapojeit svetla na denni sviceni, je tam relatko, ktery se zapojuje na +,- baterie, a pak jeste na + od parkovacek, aby se ty svetla vypnuly, kdyz se rozsviti normalni svetla.

Ja to zapojil na ten zluto-fialovy drat, ale s tim to nejak nefunguje. Jeste by to asi mohl byt ten hnedy(zelena sipka), ale nejsem si jisty a nechce se mi to tam moc rozvrtat. Nevite nekdo jak je tenhle konektor zapojeny, co je kde?

diky A kde to napojujes? Jako spinac svetel v aute to nevypada,spis jako
stekr od lampy. U vypinace to je žlutej drat tlumený,sedocervenej a sedozelenej parkovacky a sedy nebo sedoneco barevný je osvetlení pristrojovky.

Obrázek
Obrázek
jayd
Přispěvovatel

Příspěvek od jayd »

jj je to stekr od predni lampy, jsem nechtel rozebirat pulku auta, a hlavne bych tam asi nic nevykoukal, tak jsem to chtel vzit od svetla, kam je celkem pristup
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

a preco to davas na predne lampy??ved ideal je to na vypinac..nic nerozoberas a vsetko mas po ruke...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
jayd
Přispěvovatel

Příspěvek od jayd »

no, protoze tomu moc nerozumim :-) a myslel jsem ze zapojit +,- na baterce a jeden drat od svetel zvladnu, coz se nepotvrdilo (LOL)

co jem tak cetl, tak pokud to das na spinac svetel (pokud se nepletu tak pin č. 8)
tak ti sveta sviti, potom co otocis klicem-coz jsem nechtel, proto to rele..no a taky jsem poradne nevedel kudy prostrcit drat do kabiny atd.,
takze jsem se snazil zvolit tu nejjednodussi cestu :-)

dnes se pocasi snad umoudrit tak se to pokus dodelat

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
paranek
Sběrač informací

denni sviceni

Příspěvek od paranek »

sedocervenej a sedozelenej parkovacky na strkru v aute?
Da se na to spolehnout? POtrebuju taky pripojit denni sviceni. Díky ;)

TAk už sem to našel ;)
Obrázek
Obrázek
Dovoz aut ze SRN - 14 let zkušeností http://kubrt.auta.sweb.cz/
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“