Immo alebo kluc?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Immo alebo kluc?
Ahojte.
Immo mi pravidelne zablokuje auto, blika kontrolka imma a auto neviem nastartovat.
VAG pise chyby:
1176 - klic maly signal
1179 - chybne programovany klicku
a raz som tam mal neaku poruchou citacej cievky (teraz nemam)
Nepomoze iba znovu nakodovanie klucov (2), potom auto ide mesiac, tyzden a z nicoho nic zase sa zablokuje. Po logine v 17/21 mam 2, tj 2 kluce su nakodovane, ale neviem auto nastartovat. Moze byt vadna citacia cievka, ked vag nahlasi chybu v nej?
Immo mi pravidelne zablokuje auto, blika kontrolka imma a auto neviem nastartovat.
VAG pise chyby:
1176 - klic maly signal
1179 - chybne programovany klicku
a raz som tam mal neaku poruchou citacej cievky (teraz nemam)
Nepomoze iba znovu nakodovanie klucov (2), potom auto ide mesiac, tyzden a z nicoho nic zase sa zablokuje. Po logine v 17/21 mam 2, tj 2 kluce su nakodovane, ale neviem auto nastartovat. Moze byt vadna citacia cievka, ked vag nahlasi chybu v nej?
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
ja mam presne takyto isty problem
VAG vypisuje tie iste chyby, ale bohuzial mam iba 2 kluče a privesok na na ktorom bol PIN na immo nemam, da sa nejako zistit PIN pomocou VAG-COM 704,1 alebo VAG-TACHO 1,7 ???
ps. auto: SEAT Toledo rv. 2001, 81kw AHF auto neni po havarii
zavada sa prejavila po odstaveni auta na parkovisku a po navrate uz toledo nechcelo nastartovat
diky moc za vsetky rady

ps. auto: SEAT Toledo rv. 2001, 81kw AHF auto neni po havarii
zavada sa prejavila po odstaveni auta na parkovisku a po navrate uz toledo nechcelo nastartovat
diky moc za vsetky rady

Spínací skříňka, tak kam strkáš klíč a zapínáš zapalování a staruješ, a to černý vystouplý kolem je čtecí cívka, mění se komplet i s vložkou. koukni na kablík napřuž piny , a uvidíš co to bude dělatyeager píše:Na akom spinaci? Jeden mi povedal, ze je to blizko startera, mne sa to nezda, sice ja pravda, ze je spinac aj tam...zizuzidan píše:Je na spínačce,černý kroužek.Od něj vedou 2 kablíky na budíky,můžou mít u konektorů špatný odpor.