- 0-100 ve trech, z toho dva celkem porizci, jeden tintitko

- 0-100 sam 7.33, ale vyjizdel sem na dlazkach a protocilo se to celkem dost este
- vykon na kolech 149PS (nebo 139?).
Mereni je jenom orientacni, ale neni to tak spatnej vysledek

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A co je na rozjezdu těžkýho ?Lusťa píše:vsechno je to o rozjezdu.Ja si osobne myslim, ze se rozjet poradne neumim a proto je ten cas takovy. Kdyz jsem treba jel ve svym aute s Reeshou a on ridil, tak to bylo zcela o necem jinam.No jo no, hold nekdo umi a nekdo jenom cumi
Jim, jen si vzpomen, za kolik jsi to mel ty, kdyz jsme jezdili spolu.....proste je to o rozjezdu a ten kazdy neumi
Já to tak zkoušel a dělá to děsnej rachot, hlavně když tam dávám tu jedničku, k ostatní procedůrám jsem se ani nedostalváha píše:A co je na rozjezdu těžkýho ?Lusťa píše:vsechno je to o rozjezdu.Ja si osobne myslim, ze se rozjet poradne neumim a proto je ten cas takovy. Kdyz jsem treba jel ve svym aute s Reeshou a on ridil, tak to bylo zcela o necem jinam.No jo no, hold nekdo umi a nekdo jenom cumi
Jim, jen si vzpomen, za kolik jsi to mel ty, kdyz jsme jezdili spolu.....proste je to o rozjezdu a ten kazdy neumiJak tě to učili v autoškole,uchop páku(řadící samozřejmě)zařaď jedničku,přidej plyn a pouštěj spojku
![]()
![]()