koupim poloosu toledo TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
koupim poloosu toledo TDi
schanim poloosu na toledo TDi celou i s kloubem nemate nekdo?
zapomněl jsi dodat na jaké toledo.
jsou už tři
jsou už tři
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: koupim poloosu toledo TDi
Určitě mám.g.r. píše:schanim poloosu na toledo TDi celou i s kloubem nemate nekdo?
to sem rad , za kolik ji das?Bugs.Bunny píše:Určitě mám.g.r. píše:schanim poloosu na toledo TDi celou i s kloubem nemate nekdo?A máš to ke mě kousek.
Když tak zavolej a můžeš si pro ní přijet třeba hned.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
900,-g.r. píše:to sem rad , za kolik ji das?Bugs.Bunny píše:Určitě mám.g.r. píše:schanim poloosu na toledo TDi celou i s kloubem nemate nekdo?A máš to ke mě kousek.
ted nevim jestli ti zprava prisla na SZ nak to blbne jestli ,tak poloosu beru ,je doufam i skloubem ne? v tejdnu bych si pro ni asi zajelBugs.Bunny píše:900,-g.r. píše:to sem rad , za kolik ji das?Bugs.Bunny píše:Určitě mám.A máš to ke mě kousek.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Je kompletní a až to bude aktuální , zavolej.g.r. píše:ted nevim jestli ti zprava prisla na SZ nak to blbne jestli ,tak poloosu beru ,je doufam i skloubem ne? v tejdnu bych si pro ni asi zajelBugs.Bunny píše:900,-g.r. píše: to sem rad , za kolik ji das?
nak me blbne ta SZ , problem byl jinde takze se omlouvam za otravovaniBugs.Bunny píše:Je kompletní a až to bude aktuální , zavolej.g.r. píše:ted nevim jestli ti zprava prisla na SZ nak to blbne jestli ,tak poloosu beru ,je doufam i skloubem ne? v tejdnu bych si pro ni asi zajelBugs.Bunny píše:900,-