Zdravím, mám takovej problem s výkonem motor mi v určitejch otáčkách poleví s výkonem(většinou kolem 2200-2900ot/min)Pokaždy trochu jinak...Je to taky zavislí na počasí, když je hezky tak nejede a když hnusně tak většinou bez problemů..Váhu sem skoušel dat novou a nezdalo se mi že by to byl nejakej rozdíl..Je to takovy nepatrný povolení vykonu, ne vypnutí.Kamarad ma ten samej problém a ma stotožný auto.Poradtě mi, dík
Jednoduché, durbodmychadlo přeplní, řídící jednotka to zaznamená, zreguluje plnící tlak (Většinou pod pozadovanou hodnotu), poklesne i množství nasávané vzduchu, množství vstřikovaného paliva i výkon, pak zas plní, a zas jede.
m5668443578 píše:Jednoduché, durbodmychadlo přeplní, řídící jednotka to zaznamená, zreguluje plnící tlak (Většinou pod pozadovanou hodnotu), poklesne i množství nasávané vzduchu, množství vstřikovaného paliva i výkon, pak zas plní, a zas jede.
No a máš nějakou radu?To myslíš jako že to turbo plní moc?Proč?
Určitě naloguj kanály 1, 3, 11, na 3 nebo 4 rychlostní stupeň od 1000 ot. pořád plný plyn do 3500 ot. Log (y) nahrej na leteckou poštu a odkaz dej sem.
turbo kamna power píše:možná bude problém v regulaci (N75) , měl jsem to samý na tom samým autě
Myslíš ventylek na geo. lopatek?
jj, podtlakovej ventil, podobnej jako reguluje EGR, oba jsou někde mezi palivovým filtrem a filtrboxem
Tak to sem ješte nezkoušel..ale kolega ma stejnej problem na stejnym aute a ten ho zkoušel..tak nevim...musim to taky otestovat, zatim dik.Jo a taky mam GTI TDI 20 jahre
Kolega mi psal jestli to prej nemuze bejt tim, ze nadobku na podtlak ktera ma bejt pod levim blatnikem tam nema a ma jen zaslepenou hadicku...Ale to by neřešilo muj problem...i když je nevim jestli ji tam mam