[b]Chvenie pri akceleracii[/b]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
[b]Chvenie pri akceleracii[/b]
Zdravim vsetkych, mam taky problem s mojov Fabiou 1.9Sdi, pri akcelerovani sa trasie cele auto, sprava sa to ako riadne nevivazene kolesa ale to neprichadza do uvahy ked ze sa to prejavuje len pri akcelerovani. Ak mal niekto podobny problem pls napiste , dakujem.
Kludne to môže robiť aj vnútorný homokinetický klb, mal som podobný problém na pravej dlhšej poloosi, trasenie pri akcelerácii. Na zdviháku, pri roztočeni to vôbec nebolo vidieť, ani ked som skúšal rukami proti sebe pootočiť ten klb, žiadna vôla nebola cítiť.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Mě dělá auto to samí, při akceleraci se poměrně dost chvěje okolo 1800 otáček ale když je rovná silnice tak je to chvění cítit i při 2500 ot. ale už ne tolik. Je to poznat hlavně na 6-ku a na 5-ku. Myslíš že je to vnitřní kloub? Mě bylo v servisu řečeno že si myslí že je to poloosa....škoda že se nedá nějak ověřit jestli to není ten kloub co říkáš...01pavel píše:v 90% to dělá vnitřní kloub.zvednou auto a roztočit kolo poloosa bude házet nahoru a dolu rukou to nepoznáš
No vidíš, to ma ani nenapadlo, ja ked som vymenil homo klb, tak som zároven menil aj silentblok nad prevodovkou, lebo som prišiel na to, že je k.o. Tak teraz mám chrobáka, či to bol ten klb alebo silentblok,???Cupra R píše:co zkontrolovat silentbloky na motoru a prevodovce?

bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM