plné silentbloky audi TT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
plné silentbloky audi TT
nevie mi prosím vás niekto napísat originál číslo plných silentblokov z audi TT, robí to napr. aj FEBI, MOOG a pod.? Objednával som ich v autodieloch podla čísla z etky a dávajú mi stále tie klasické a že tie plné nikdy nevideli. dík
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
a co máš radši jistotu vedení nebo takovou tu loterii kam se zrovna kolo posune?Deivid píše:taky je tam mám,je to ale tvrdší a ve volantu je to znát.Hlavně na našich tankodromech.O D1 se ani nebavím...Tomas.cz píše:Febi je originál ( Boge ) jen s odstraněnýma znakama Audi-VW.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já asi zaběhnu přímo do obchodu, ale jestli to bude rozměrově sedět.slovacek.milos píše:pak napiš jak jsi dopadl třeba u auto kelly já už číslo mám no zatím jsem neobjednával i když jsem mohl na III golfa, v kely jsou někdy i jiné fotky než díl který ti přijde, jakože univerzální fotka miloš
Octavia 1,9TDi 81kW
Proč si myslíš,že je tam asi mám?Ladas píše:a co máš radši jistotu vedení nebo takovou tu loterii kam se zrovna kolo posune?Deivid píše:taky je tam mám,je to ale tvrdší a ve volantu je to znát.Hlavně na našich tankodromech.O D1 se ani nebavím...Tomas.cz píše:Febi je originál ( Boge ) jen s odstraněnýma znakama Audi-VW.