elektrické dveře na chrysler grand voyager limited LX 3,3l

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DJAstr
Nováček
Odpovědi: 0

elektrické dveře na chrysler grand voyager limited LX 3,3l

Příspěvek od DJAstr »

Čau lidi, mám problém s elektrikou na chrysler grand voyager limited LX 3,3l automat.... mam to v te nejvyssi vybave a samozřemosti byly i všechny elektrické dveře.... je tomu sice už 8 let od koupi ale nefungujími jen pravé posuvné a zadní dvěře od kufru... nevíte někdo co s tím ? nějaké doporučení vždycky mi to někde opraví ale za půl roku se to zase rozssype... díky moc
bernyberny
Nováček

el. dveře

Příspěvek od bernyberny »

ty dveře nejsou zase až tak složité,záleží ,jestli dostávají impuls z ovládacích tlačítek,jestli ano, je to ok-to poznáš sluchem,že to cvakne...
nevím,jak se to chová,když zmáčkneš tlačítko,jestli jen jede motorek a dveře se neotevřou...
no jinak..
-sundej tapic. ze dveří
-zkontroluj ,jestli sedí bovden dveří v převodovce motorku,jestli není vypadlý-to je ta jednoduchá věc
-odpoj bovden od převodovky
-odšroubuj motorek s přev. ze dveří-4 šrouby-pozor rádo padají šroubky do dveří
-jak budeš mít vytáhnutý motorek,vem ho domů,vem si hvězdicové klíče a rozebr převodovku-není to nic složitého
-ono je tam elektromagnet,který když zmáčkneš tlačítko tak spojí převodovku s motorkem a tím se dveře otevřou,ale jestl to kokoti namazali nebo namazali hodně převodovku a dostala se mastnota na magnet,tak se ti to otevírat nebude,protože to bude klouzat
-rozeber-zkontroluj-vysuš,odmasti a pojede to-věř mi
- s pozdravem a heslem:"udělej si sám a nevyhazuj peníze zbytečně"
berny
PS:tato oprava ti zabere asi hodinku pomalu i s kafíčkem...držím palce
mp3turbo
Přispěvovatel

Příspěvek od mp3turbo »

jo a este tam byva problem s urvanymi kablami jak sa to furt supe horedole... premerat ohmmetrom a nahradit zlomene.
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“