Volant Touran

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rubyk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Volant Touran

Příspěvek od Rubyk »

Sháním čtyřramenej volant na Tourana,kdyby někdo měl nějakej neošudlenej, tož by byl zájem. :D
maco mlieč
Přispěvovatel

Příspěvek od maco mlieč »

neviem presne ci myslíš iba volant,alebo aj airbag ak len samotný volant mám 35 €
Rubyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Rubyk »

maco mlieč píše:neviem presne ci myslíš iba volant,alebo aj airbag ak len samotný volant mám 35 €
No tak mě mrkni na číslo ať se můžu podle etky mrknout co je to zač.
maco mlieč
Přispěvovatel

no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ

1 TO 419091 C
Rubyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Rubyk »

maco mlieč píše:no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ

1 TO 419091 C
ŘJ to sice není to máš pravdu, ale ne každej volant tam pasuje lépe řečeno airbag do příslušnýho volantu,jeden volant už se mě tady takhle válí.To číslo co jsi poslal by mělo sedět.Dobírka?
maco mlieč
Přispěvovatel

Rubyk píše:
maco mlieč píše:no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ

1 TO 419091 C
ŘJ to sice není to máš pravdu, ale ne každej volant tam pasuje lépe řečeno airbag do příslušnýho volantu,jeden volant už se mě tady takhle válí.To číslo co jsi poslal by mělo sedět.Dobírka?
ak Ti to vyhovuje ja ti ho mozem poslat obycajnou postou vsak za postovne na dobierku zaplatis viac ako za volant,skadial vlasne si?
Rubyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Rubyk »

maco mlieč píše:
Rubyk píše:

1 TO 419091 C
ak Ti to vyhovuje ja ti ho mozem poslat obycajnou postou vsak za postovne na dobierku zaplatis viac ako za volant,skadial vlasne si?
Máš SZ
maco mlieč
Přispěvovatel

mam
Odpovědět

Zpět na „Koupím“