Volant Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Volant Touran
Sháním čtyřramenej volant na Tourana,kdyby někdo měl nějakej neošudlenej, tož by byl zájem. 
-
maco mlieč
- Přispěvovatel
-
maco mlieč
- Přispěvovatel
ŘJ to sice není to máš pravdu, ale ne každej volant tam pasuje lépe řečeno airbag do příslušnýho volantu,jeden volant už se mě tady takhle válí.To číslo co jsi poslal by mělo sedět.Dobírka?maco mlieč píše:no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ
1 TO 419091 C
-
maco mlieč
- Přispěvovatel
ak Ti to vyhovuje ja ti ho mozem poslat obycajnou postou vsak za postovne na dobierku zaplatis viac ako za volant,skadial vlasne si?Rubyk píše:ŘJ to sice není to máš pravdu, ale ne každej volant tam pasuje lépe řečeno airbag do příslušnýho volantu,jeden volant už se mě tady takhle válí.To číslo co jsi poslal by mělo sedět.Dobírka?maco mlieč píše:no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ
1 TO 419091 C
Máš SZmaco mlieč píše:ak Ti to vyhovuje ja ti ho mozem poslat obycajnou postou vsak za postovne na dobierku zaplatis viac ako za volant,skadial vlasne si?Rubyk píše:ŘJ to sice není to máš pravdu, ale ne každej volant tam pasuje lépe řečeno airbag do příslušnýho volantu,jeden volant už se mě tady takhle válí.To číslo co jsi poslal by mělo sedět.Dobírka?maco mlieč píše:no tak som sa nan mrkol a nic neviem co chces zistit podla etky je okruhly,stvorramenny bez bagu a ciernej barvy a cena je 35 € preboha vsak to nie je RJ
1 TO 419091 C