Pískání z motorového prostoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pískání z motorového prostoru
Prosím pomoct.Mam Passata variant rv.98 1.9 TDI a z niceho nic mi neco zacalo piskat v motorovem prostoru.Netahne to nejede to a je to takovy divny hvizdani.
Je to zavisle na zmacknutem plynu.Cim vic ho zmacknu tak to piska vice.Piska to klidne kdyz tam mam 4ku a 1100 otacek apridam plyn na podlahu tak to zacne piskat.
Pleas help.
Je to turbo??
Je nekdo kolem Plzne kdo by se mi na to podival?
Je nekdo kolem Plzne kdo se zabejva motorama??
Je to zavisle na zmacknutem plynu.Cim vic ho zmacknu tak to piska vice.Piska to klidne kdyz tam mam 4ku a 1100 otacek apridam plyn na podlahu tak to zacne piskat.
Pleas help.
Je to turbo??
Je nekdo kolem Plzne kdo by se mi na to podival?
Je nekdo kolem Plzne kdo se zabejva motorama??
Mam podobny problem, auto piska i od nizkych otacek, kdyz slapnu na plyn, tak se to ozve. Kdyz drzim nohu na stejne urovni, tak je celkem klid, ale jakmile pridam, je jedno, v jakych otackach, piska to a vykon celkove nizsi. Cca od 2800 otacek to tahne vic. Jinak cim vic otacek, tim vyssi je frekvence toho piskani. Mit v aute turbo, tak je to jasny, ale turbo nemaje.. Je to fakt, jak kdyby to nekde prisavalo vzduch, ale uz sem to okoukal - sani, cerpadlo, filtr.. A nic:( nafta bez bublin.
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zeptam jinak - piskalo vam to nekdy na motoru bez turba? Zni to, jak kdyby tam fakt nekde sel vzduch, ale prohlid sem to vsechno, okem i hmatem pri spustenem motoru, nikde zadny tah vzduchu.. Pripadne esi to muze byt na rozvodech, mam pocit, ze sem mel jednu jizdu sundany oba klinaky, cili jen rozvodaky (jeden na klika, vacka, vodici kladka, vodni pumpa, a druhej jen vacka - cerpadlo) a stejne to piskalo.. Tak ja nevim, mam cesrtve po rozvodech, pumpa i vodici kladka i remenice na klice novy a piska to..
Tesnení pod vyfokovýma svodama, tesnení mezi hlavou a svody, nebo sou ty parohy prasklý.Rob píše:Tak se zeptam jinak - piskalo vam to nekdy na motoru bez turba? Zni to, jak kdyby tam fakt nekde sel vzduch, ale prohlid sem to vsechno, okem i hmatem pri spustenem motoru, nikde zadny tah vzduchu.. Pripadne esi to muze byt na rozvodech, mam pocit, ze sem mel jednu jizdu sundany oba klinaky, cili jen rozvodaky (jeden na klika, vacka, vodici kladka, vodni pumpa, a druhej jen vacka - cerpadlo) a stejne to piskalo.. Tak ja nevim, mam cesrtve po rozvodech, pumpa i vodici kladka i remenice na klice novy a piska to..
Diky za tipy, mrknu, s vyfukem nemam tolik zkusenosti, myslel sem, ze muze takhle piskat jen sani, vyfuk me nenapadl. Fakt je, ze me to v jednom spoji trosku fouka a dneska sem startoval s otevrenou kapotou (neco sem steloval) a trosku to tam po startu zakourilo..Zdeněk M píše:Tesnení pod vyfokovýma svodama, tesnení mezi hlavou a svody, nebo sou ty parohy prasklý.
Omrknu to a dam vedet.
Diky.
R.
Teďka sem přijel z hor, takže sem ještě neměl čas na opravy, ale zjistil sem, že na místě, když to tůruju, tak to nepíská - může to být výfuk, když je na místě klid a píská to jen za jízdy?
Jinak mě to přijde, že to má tak nějak prd výkon, na 3500 otáček jedu 125km/h, což mě přijde málo, u 4000 otáček sem už ale skoro v červeným, takže už není nějak ani kam zrychlovat..
Jinak mě to přijde, že to má tak nějak prd výkon, na 3500 otáček jedu 125km/h, což mě přijde málo, u 4000 otáček sem už ale skoro v červeným, takže už není nějak ani kam zrychlovat..