Koupím motor 1.9 PD 96KW

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Drifters
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Koupím motor 1.9 PD 96KW

Příspěvek od Drifters »

Koupím kompletni motor 1,9 PD 96 KW ASZ ze vsim co je treba na prestavbu za rozumnou cenu do 20000kc na VW Vento tdi 66kw AHU.

Díky
b--max
Přispěvovatel

motor

Příspěvek od b--max »

mam asz komplet zalezi co vsechno si predstavujes ozvi se do sz nebo volej na 774715674
zaciname tam-kde jini konci
Drifters
Sběrač informací

Příspěvek od Drifters »

zdar ja potřebuju kompletní motor aby sel nastartovat 96kw nejlíp 6q s řídící jednotkou s kabeláží po budíky k palubovce a diagnostickou zásuvkou , imobilizer s klíčkem a spínačkou , sáni z váhou vzduchu intercolerem a čerpadlo do nádrže aby to bylo plne funkci bez dokupování dílu na motoru pokud jsem na něco zapoměl tak se omlouvám ale pořád se neco učím nového pred rokem jsem koupil Vento AFN a ted´ jsem zjistil ze je tam motor AHU což mě naštvalo a chtěl bych to trochu oživit
xandercage
Přispěvovatel

Příspěvek od xandercage »

mám za sebou takovou přestavbu a není to nic lehkého a nikdo ti nikdy nedá všechno, budeš ještě potřebovat chladič paliva, vedení nafty včetně hadic (jiné průměry), IC, první díl výfuku, elektriku budeš muset stejně pinovat, protože je tam ještě potřeba relé k palivovému čerpadlu, pokud tam máš klimu, tak ASZ má jinak uložený klimakompresor, takže i jiné hadice klimy, .... no kdyby něco, tak třeba napiš, ale dycky se něco objeví, s čím jsi nepočítal.
maidl.ktm
Nováček

Příspěvek od maidl.ktm »

Mám telefon
Pikaso
Přispěvovatel

Příspěvek od Pikaso »

Drifters píše:zdar ja potřebuju kompletní motor aby sel nastartovat 96kw nejlíp 6q s řídící jednotkou s kabeláží po budíky k palubovce a diagnostickou zásuvkou , imobilizer s klíčkem a spínačkou , sáni z váhou vzduchu intercolerem a čerpadlo do nádrže aby to bylo plne funkci bez dokupování dílu na motoru pokud jsem na něco zapoměl tak se omlouvám ale pořád se neco učím nového pred rokem jsem koupil Vento AFN a ted´ jsem zjistil ze je tam motor AHU což mě naštvalo a chtěl bych to trochu oživit
Mám motor který potřebuješ a byl ve Ventu místo motoru AHU.Písni mi SZ nebo volej:608 345 970 Pikaso!Jednotka+chip na 225ps a 540 Nm.
Drifters
Sběrač informací

Příspěvek od Drifters »

up
Seat Ibiza sport 1.9TDI motor Fabia RS 2007 6spajzka ,chip na 124KW ,intercooler čelní ,filtr K&N
Odpovědět

Zpět na „Koupím“