Berlingo 2,0 HDI.Vypadává pětka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Berlingo 2,0 HDI.Vypadává pětka
Ahoj.Koupil jsem si Berlingo 2.0 HDI r.v 2000. Později jsem zjistil,že když tam mám zařazenou pětku a dám nohu z plynu tak mi většinou vypadne. Nemáte s tím někdo zkušenosti.Díky
No,pokud to půjde reklaovat,tak reklamuj.Nejdřív bych asi vyměnil olej v převodovce,minimálně zkontroloval,zda je ho dost.
Jinak toto dělá opotřebovaný synchron,že rychlost nedrží,a při cuknutí motorem(přidání,ubrání)vypadne.Víceméně je řešením sehnat jinou převodovku.
Jinak toto dělá opotřebovaný synchron,že rychlost nedrží,a při cuknutí motorem(přidání,ubrání)vypadne.Víceméně je řešením sehnat jinou převodovku.
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
resenim je tuto prevodovku opravitJiRaY píše:No,pokud to půjde reklaovat,tak reklamuj.Nejdřív bych asi vyměnil olej v převodovce,minimálně zkontroloval,zda je ho dost.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
Jozef Kráľ
- Přispěvovatel
VYSKAKOVÁNI 5 RZCHL. STUPEŇ
Já myslím že to jide z boku sundat dekl. dĚLALI JSME TO NA CITROEN EVASION 2.0HDI BYLO TAM OPOTŘEBOVANÉ SOUKOLÍ A PROTO TO VYSKAKOVALO A OPRAVA ČINILA KOLEM 5500KČ AJ S PRACÍ SOUKOLÍ BYLO ORIGINÁL A PŘÍČINA BYLA POVOLENA MATICE NA HŘÍDELI.
Taky jsem chtěl poradit tohle,ale těch převodovek je více druhů a já u PSA dělal takhle 5 kvalt jen u peugeot 406 ,2.0hdi...je to to starší provedení...Ta povolená matka,to je přesně ono,a po výměně poloos,když se nevymění gufera/na diferáku/ tak skoro pokaždé teče olej a pak 5 běhá nasucho a dokonce vydává klapavý zvuk....Typ převodovky je rozhodující...
nepropadat panice...