Len neviem ktore hadice by boli najvhodnesie pre PD GOLF IV 1,9 TDI .
ktoru sadu vybrat 1-2-3

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jasné, máš pravdu, sekol som sa, prerátal som tie 3 palce na IC. sorryBóďa píše:2,5" je spíš 63,5mm, ale ten cooler má 3". A nikde tam žádné redukce nevidím.
Udělalo by mi to moc velkou radost, kdyby se vešel do G4, ale silně pochybuji...
aj keď si prirátam clo +dph nech je to napr. 30% z ceny aj tak sa to stále oplatí..puci píše:
prirátaj si tam aj dph 19% - platí sa od hodnoty tovaru nad 22EUR
a možno aj clo, lebo nad 150 EUR hodnoty zásielky ti ho vyrúbu. Len je otázne, ako to colníci poriešia s tým vysokym poštovným (US $105.99), ktoré podla mna z časti zahrna aj cenu výrobku.
už sa nam to stalo, že sa colnici vrtali v tom kolko bolo poštovné.
nikdy som netvrdil, že sa to neoplatí, len som ťa upozornil, aby si sa pripravil, že to nemusí byť len cena za kit + poštovné.Champion píše:aj keď si prirátam clo +dph nech je to napr. 30% z ceny aj tak sa to stále oplatí..puci píše:
prirátaj si tam aj dph 19% - platí sa od hodnoty tovaru nad 22EUR
a možno aj clo, lebo nad 150 EUR hodnoty zásielky ti ho vyrúbu. Len je otázne, ako to colníci poriešia s tým vysokym poštovným (US $105.99), ktoré podla mna z časti zahrna aj cenu výrobku.
už sa nam to stalo, že sa colnici vrtali v tom kolko bolo poštovné.
Ano má http://forums.tdiclub.com/showthread.ph ... 951&page=8Bóďa píše:To má ale tu výztuhu posunutou, ne?
Má ju vypodloženú tými platňami na každej strane, dokonca je to z nejakého plastu, celkom šikovné.Bóďa píše:To má ale tu výztuhu posunutou, ne?