vyvěsený ventily, proč??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				karel polacek
- Přispěvovatel
vyvěsený ventily, proč??
Ahoj, chtěl bych poradit proč se můžou vyvěsit hydra, na octě 1.9 TDI 81 Kw, když je regulační ventil na olej. čerpadle OK. přitáhli auto nešlo natočit , hned při první otáčce to šlo jako bez komprese, nechal jsem to do rána na dílně v teple a zase nic , tak jsem kouknul na ol. čerpadlo na ventil regulace tlaku a ten chodí je tam jen kulička. Sundal vačku a hned byli tlaky. Chlapík prý vyměnil olej a občas nemohl nastartovat že to bylo bez komprese,pak se to vyvěsilo natrvalo, jelikož má najeto 250000 Km tak jsme se dohodli že dáme nové hydra. Dal jsem i nový olej 10 W 40 texaco  a odjel v pohodě , po dvou dnech mi volal že ráno nasrartoval , jel nakoupit a za půl hod. stání  mu to zase točilo bez komprese a pak to na potřetí zase chytlo. Co by to mohlo být??

Re: vyvěsený ventily, proč??
A neseka se chcípací klapka?karel polacek píše:Ahoj, chtěl bych poradit proč se můžou vyvěsit hydra, na octě 1.9 TDI 81 Kw, když je regulační ventil na olej. čerpadle OK. přitáhli auto nešlo natočit , hned při první otáčce to šlo jako bez komprese, nechal jsem to do rána na dílně v teple a zase nic , tak jsem kouknul na ol. čerpadlo na ventil regulace tlaku a ten chodí je tam jen kulička. Sundal vačku a hned byli tlaky. Chlapík prý vyměnil olej a občas nemohl nastartovat že to bylo bez komprese,pak se to vyvěsilo natrvalo, jelikož má najeto 250000 Km tak jsme se dohodli že dáme nové hydra. Dal jsem i nový olej 10 W 40 texaco a odjel v pohodě , po dvou dnech mi volal že ráno nasrartoval , jel nakoupit a za půl hod. stání mu to zase točilo bez komprese a pak to na potřetí zase chytlo. Co by to mohlo být??
Zmer tlak oleje v tom držaku olejovýho filtru, vyndej cidlo a dej tam budík, zastudena pokud chytne, možna i pri startovaní tam nesmí být víc jak 5Bar. Kdybis meril v hlave, na míste te zatky, tak tam nesmí být víc jak 4,5Bar. Cili dole 5Bar nahoře 4,5Bar. Pokud bude víc, tak vymenit ten držak olejovýho filtru, nový asi 2500kcZdeněk M píše:A neseka se chcípací klapka?karel polacek píše:Ahoj, chtěl bych poradit proč se můžou vyvěsit hydra, na octě 1.9 TDI 81 Kw, když je regulační ventil na olej. čerpadle OK. přitáhli auto nešlo natočit , hned při první otáčce to šlo jako bez komprese, nechal jsem to do rána na dílně v teple a zase nic , tak jsem kouknul na ol. čerpadlo na ventil regulace tlaku a ten chodí je tam jen kulička. Sundal vačku a hned byli tlaky. Chlapík prý vyměnil olej a občas nemohl nastartovat že to bylo bez komprese,pak se to vyvěsilo natrvalo, jelikož má najeto 250000 Km tak jsme se dohodli že dáme nové hydra. Dal jsem i nový olej 10 W 40 texaco a odjel v pohodě , po dvou dnech mi volal že ráno nasrartoval , jel nakoupit a za půl hod. stání mu to zase točilo bez komprese a pak to na potřetí zase chytlo. Co by to mohlo být??

- 
				karel polacek
- Přispěvovatel
Octa má redukční ventil tlaku oleje v držáku filtru? a v čerpadle je co?? a nešlo to nastartovat i když jsem vyšrouboval čidlo tlaku oleje na držáku filtru a olej pouštěl do flašky hadicí :(A poprvé to jen tak škytlo na první otáčku a pak bez komprese to se ten olej snad ani do hlavy nemohl dostatZdeněk M píše:Zmer tlak oleje v tom držaku olejovýho filtru, vyndej cidlo a dej tam budík, zastudena pokud chytne, možna i pri startovaní tam nesmí být víc jak 5Bar. Kdybis meril v hlave, na míste te zatky, tak tam nesmí být víc jak 4,5Bar. Cili dole 5Bar nahoře 4,5Bar. Pokud bude víc, tak vymenit ten držak olejovýho filtru, nový asi 2500kcZdeněk M píše:A neseka se chcípací klapka?karel polacek píše:Ahoj, chtěl bych poradit proč se můžou vyvěsit hydra, na octě 1.9 TDI 81 Kw, když je regulační ventil na olej. čerpadle OK. přitáhli auto nešlo natočit , hned při první otáčce to šlo jako bez komprese, nechal jsem to do rána na dílně v teple a zase nic , tak jsem kouknul na ol. čerpadlo na ventil regulace tlaku a ten chodí je tam jen kulička. Sundal vačku a hned byli tlaky. Chlapík prý vyměnil olej a občas nemohl nastartovat že to bylo bez komprese,pak se to vyvěsilo natrvalo, jelikož má najeto 250000 Km tak jsme se dohodli že dáme nové hydra. Dal jsem i nový olej 10 W 40 texaco a odjel v pohodě , po dvou dnech mi volal že ráno nasrartoval , jel nakoupit a za půl hod. stání mu to zase točilo bez komprese a pak to na potřetí zase chytlo. Co by to mohlo být??
- 
				karel polacek
- Přispěvovatel
 Vysoky tlak oleja.
 Vysoky tlak oleja.