Knihy na Skodu 120

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
looki
Nováček
Odpovědi: 0

Knihy na Skodu 120

Příspěvek od looki »

Prodam knihy:
Obrázek[/img]
Prvni tri knihy jsou v docela pekne stavu,ale ta ctvrta (udrzba a upravy...Andrt),je trosku rozklizena.
cenu navrhnete
(jen komplet)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

25,- kčs
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
looki
Nováček

Příspěvek od looki »

Ladas píše:25,- kčs
dobre,ale chci to v mincich kvality Proof (offtopic)
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Ladas píše:25,- kčs
Hlavně aby jsi je měl (LOL)
Tel:776005385 Nový Bor
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

OT: ta stvrta co je najviac znicena je aj najlepsia. Ach jaj, spomienky na mladi, ked som chcel len 130 so suchymy polosami (noteeth) . Trocha nostalgie. V dnesnej dobe su uz sice k nicomu podobne ako Skoda 120, ale moznoze nejaky zberatel. Inac by som to nepredaval. Sam ich mam kopu a nemienim sa ich zbavit. Tie knihy jest nepytaju a ktovie mozno ze raz do nich ktosi bude cumiet ako puk :o
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

přesně tak je to už veteránská modlitební kniha kdysi jsem měl katalog dílů na Volhu 21 a blbec jsem to prodal v drobných bych to našel dokonce mám i kilo se zemědělcema ;) jestli to chceš prodat hoď to na Aukro tam se škodovkáři ještě poperou ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

jaka je cena?
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Ladas píše:přesně tak je to už veteránská modlitební kniha kdysi jsem měl katalog dílů na Volhu 21 a blbec jsem to prodal v drobných bych to našel dokonce mám i kilo se zemědělcema ;) jestli to chceš prodat hoď to na Aukro tam se škodovkáři ještě poperou ;)
Kdyby Ti nějaké Kčs chyběli tak se složíme. Mám cca 20000,-kčs v bankovkách. Děda je trochu zapoměl vyměnit. :D

Mám schovaného rapida v top stavu i s knížkama a jak píše TDI tech - jest to nepýtá. :) A do některých knížek jsem už jako puk koukal když jsem potřeboval schema zapojení zaplování na Jawu 250.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

nejake kčssky mam ale je pravda ta znicena kniha neco ma jednou sem ji pujcil a uz nevidel to je tak kdyz clovek neco nechce at to ... ja kupuji vse co je stare (ale uvazlive) nemusim mit totiz vse (LOL) takze uz tu vidim ty pripominky na slovo ,,stare,, rapid je dobrej neprodas? mam jen erko jako (kupe)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

codll píše:nejake kčssky mam ale je pravda ta znicena kniha neco ma jednou sem ji pujcil a uz nevidel to je tak kdyz clovek neco nechce at to ... ja kupuji vse co je stare (ale uvazlive) nemusim mit totiz vse (LOL) takze uz tu vidim ty pripominky na slovo ,,stare,, rapid je dobrej neprodas? mam jen erko jako (kupe)
Za kolik je erko? :D Rapid není na prodej, stejně tak jako moje předválečné a poválečné Jawičky. Mám rád poctivé staré věci a nemusí to být jen auta a motorky. Když mám plné zuby TDíček jdu dělat něco co bude už jen přibývat na ceně. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

erko je za stejnou cenu jako rapid (LOL) jo jawu mam 1 sportku ale uz ne origo je po renovaci ale cas odcasu se nani svezu to je stroj jinak vraku mam ale jen ceske stroje.. ale neprodavam
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

a jak to bude stemi knizkama ? ja sice nectu ale obrazky si prohlizet umim
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“