TEMPOMAT - nefunguje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TEMPOMAT - nefunguje
zase problem tempomat na mojom aute passat nefunguje tempomat,diag nehlasi ziadnu zavadu,budiky pracuju normalne a kontrolka tempomatu tiez.
Aky je aktivacny kod a kde sa zadava??
je to passat 5,5 96kw 2002
Aky je aktivacny kod a kde sa zadava??
je to passat 5,5 96kw 2002
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
- patrik.kloucek
- Aktivista
-
supermuf0090
- Přispěvovatel
nejspis budes mit spatnej spinac na spojkovym pedalu , nebo muze byt vadna packa vyzkousej to v akcnich clenechmtapaj píše:je to origo...
v com to mam konkretne pozriet v akej skupine??
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
nechcem zakladat novu temu:)
prestal mi ist tempomat, najskor postupne, zacal vypinat pri letmom dotyku packy, prevazne pri pohybe packy dole,..... teraz uz nejde vobec....
na kanali 006 vsetko funguje, on/off tempomatu, brzdovy aj spojkovy pedal detekovalo po stlaceni
kanal 022 a vysledok je takyto:
podla dielenskej prirucky (Octa 1,9 74kW TDI PD) - inu som nenasiel a nezohnal, by mali byt hodnoty :
Ovládání tempomatu Zobrazované pole 2
Spinac B na "ON" 000011
Spinac B na "RES" 001011
Spinac A stisknut 000111
Spinac B na "OFF" pred bodem sepnutí 000001
Spinac B na "OFF" zaaretovat 000000
ja som mal to iste, ale 2 cislo zprava bolo 0 a nie jedna ako malo byt?
vie mi niekto povedat, co to znamena ?:)
auto Seat Leon rv04, TDI ARL, tempomat dorabany
prestal mi ist tempomat, najskor postupne, zacal vypinat pri letmom dotyku packy, prevazne pri pohybe packy dole,..... teraz uz nejde vobec....
na kanali 006 vsetko funguje, on/off tempomatu, brzdovy aj spojkovy pedal detekovalo po stlaceni
kanal 022 a vysledok je takyto:
podla dielenskej prirucky (Octa 1,9 74kW TDI PD) - inu som nenasiel a nezohnal, by mali byt hodnoty :
Ovládání tempomatu Zobrazované pole 2
Spinac B na "ON" 000011
Spinac B na "RES" 001011
Spinac A stisknut 000111
Spinac B na "OFF" pred bodem sepnutí 000001
Spinac B na "OFF" zaaretovat 000000
ja som mal to iste, ale 2 cislo zprava bolo 0 a nie jedna ako malo byt?
vie mi niekto povedat, co to znamena ?:)
auto Seat Leon rv04, TDI ARL, tempomat dorabany
Ibiza FR 2.0TDI - Bocanegra
ex - Seat Leon TopSport 1,9 TDI 150 PS/320NM - upgradena 181PS/413NM ( chip + Milltek vyfuk )
ex - Seat Leon TopSport 1,9 TDI 150 PS/320NM - upgradena 181PS/413NM ( chip + Milltek vyfuk )
Že v podstatě spínal i když jsem na brzdě nestál, nebo stačilo drobné drncnutí po silnici apod. Chybný byl i samotný spínač, kdy se spínal nejprve jeden okruh a pak až druhý, což bylo způsobeno opálením kontaktů na jedné straně "misky" uvnitř. ŘJ zřejm ěfunkci spínače kontroluje po určitých intervalech a pokud zrovna v tu chvíli spínač fachá, tak se ti kontrolka nerozsvítí, což byl i můj případ.
Passat 4motion AVF
Nefunkčni tempomat O2
Čaute. Mám problém s tempomatem na mé O2 kdysi fungoval OK. Ale poslední dobou nějak hapruje.
Dělá to jak kdy. Většinou hned po startu tempomat funguje ale časem jízdou jako by načetl někde nějakou chybu a tempomat přestane fungovat (nejde zapnout). VAG nic nepíše. Brzdový pedal ok a spojkový nevím jak zjistit. Děkuji za každou radu co můžu ještě zkontrolovat.
Dělá to jak kdy. Většinou hned po startu tempomat funguje ale časem jízdou jako by načetl někde nějakou chybu a tempomat přestane fungovat (nejde zapnout). VAG nic nepíše. Brzdový pedal ok a spojkový nevím jak zjistit. Děkuji za každou radu co můžu ještě zkontrolovat.
U OII rozdělej páčku.Rozlouskni ji jakoby napůl,vytáhni tu část kde zapínáš tempomat,odštoubuj z tišťáku 2 šroubky a vyčisti tu dráhuna tišťáku a napruž plechy co se dotákají toho tišťáku.
U Passatu asi spojkový nebo brzdový spínač.Brzdový je dvojčinný,tzn.že světla svítit můžou,ale signál do Ecu už jít nemusí.
U Passatu asi spojkový nebo brzdový spínač.Brzdový je dvojčinný,tzn.že světla svítit můžou,ale signál do Ecu už jít nemusí.