Lancia Kappa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lancia Kappa
ahoj všichni nemněl by někdo prosím el.schema řj motoru je to Lancia Kappa 2.4 TD ,92KW ,RV.96 diky
Re: Lancia Kappa
Myslis jako vnitrni schema?heryxxx píše:ahoj všichni nemněl by někdo prosím el.schema řj motoru je to Lancia Kappa 2.4 TD ,92KW ,RV.96 diky
ak na sprej chyti a bezi normalne, tak pravdepodobne snimac na vacke, ale moze byt aj drv alebo triska, z kadial si _? ak nieco nebudes vediet tak mi kludne zavolaj na 0902 jedna pät sest pät dva 4rado-st píše:Zdravím,pomôže mi niekto s kappou? Neštartuje, ale na sprej chytí,neviem čoho sa mam chytiť,Je to 2,4 jtd r.2001.Pýtajte sa ja odpoviem.Pomôže každá odpoveď.
Som z Michaloviec.Keby som vedel s akou diagnostikou na to ísť,skúšal som s dvomi a obe vypísali snímač kľuky alebo snímač vačky,je to pod jednou hláškou.Zajtra ide nalepšiu diagnostiku do servisu tak uvidíme na čo prídeme.Miki2t píše:ak na sprej chyti a bezi normalne, tak pravdepodobne snimac na vacke, ale moze byt aj drv alebo triska, z kadial si _? ak nieco nebudes vediet tak mi kludne zavolaj na 0902 jedna pät sest pät dva 4rado-st píše:Zdravím,pomôže mi niekto s kappou? Neštartuje, ale na sprej chytí,neviem čoho sa mam chytiť,Je to 2,4 jtd r.2001.Pýtajte sa ja odpoviem.Pomôže každá odpoveď.