galeto mapy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
galeto mapy
pořídil jsem galetto a mapy na dvd nějak se v tom nevyznám připadá mi že soubory nejsou podle čísel jednotek.nemám to na kšeft ,chtěl jsem upravit auta pár známým kterým něco dlužím.poradíte někdo
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Kolik jsi těch map od nich viděl? V jakém programu jsi je načetl,že jsou tak špatné?alpiners2 píše:niektoré mapy z toho dvd majú zlé soft označenie, takže veľmi lahko sa stane že umŕtviš riadiacu jednotku. druhá vec je že tie úpravy sú strašne zlé.
Ptám se na tvou osobní zkušenost s nimi,ne na názory jiných lidí zde s fora.
tie mapy to je hadam najvacsia zbierka bordelu aku kto kedy dal dokopy, a drviva vacsina map vypada ako keby to niekto upravoval v ECM a za pomoci ,,Select all,, a % hore...KMA píše:Kolik jsi těch map od nich viděl? V jakém programu jsi je načetl,že jsou tak špatné?alpiners2 píše:niektoré mapy z toho dvd majú zlé soft označenie, takže veľmi lahko sa stane že umŕtviš riadiacu jednotku. druhá vec je že tie úpravy sú strašne zlé.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Když už jsi se zapojil,pořád nevím,nebo nikdo nevysvětlil v čem jsou špatné.Pouze čtu jak drtivá většiná je zlá atd.tomiisp píše:tie mapy to je hadam najvacsia zbierka bordelu aku kto kedy dal dokopy, a drviva vacsina map vypada ako keby to niekto upravoval v ECM a za pomoci ,,Select all,, a % hore...KMA píše:Kolik jsi těch map od nich viděl? V jakém programu jsi je načetl,že jsou tak špatné?alpiners2 píše:niektoré mapy z toho dvd majú zlé soft označenie, takže veľmi lahko sa stane že umŕtviš riadiacu jednotku. druhá vec je že tie úpravy sú strašne zlé.
Osobně mě zajímá včem jsou rozdílné od jiných map.
ak povazujes za dobru upravu tu ktoru niekto upravil +X% tak si to kludne pouzivaj a predavaj ako kvalitny chip, ludia ta budu po case zboznovat k smrtiKMA píše:Když už jsi se zapojil,pořád nevím,nebo nikdo nevysvětlil v čem jsou špatné.Pouze čtu jak drtivá většiná je zlá atd.tomiisp píše:tie mapy to je hadam najvacsia zbierka bordelu aku kto kedy dal dokopy, a drviva vacsina map vypada ako keby to niekto upravoval v ECM a za pomoci ,,Select all,, a % hore...KMA píše: Kolik jsi těch map od nich viděl? V jakém programu jsi je načetl,že jsou tak špatné?
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Nic neprodávám,a ni neupravuji.Pleteš se. Pouze bych to chtěl vysvětlit od lidí,kteří píšou že to je špatné a skoro nejhorší co se dá na chip použít.Předpokládám,že svůj názor jsou schopni vyvsvětlit.tomiisp píše:ak povazujes za dobru upravu tu ktoru niekto upravil +X% tak si to kludne pouzivaj a predavaj ako kvalitny chip, ludia ta budu po case zboznovat k smrtiKMA píše:Když už jsi se zapojil,pořád nevím,nebo nikdo nevysvětlil v čem jsou špatné.Pouze čtu jak drtivá většiná je zlá atd.tomiisp píše: tie mapy to je hadam najvacsia zbierka bordelu aku kto kedy dal dokopy, a drviva vacsina map vypada ako keby to niekto upravoval v ECM a za pomoci ,,Select all,, a % hore...
Pozeram ze o chipovani nemas ani paru, takze tazko ti tu niekto bude vysvetlovat co v tych mapach nieje koser. Vykasli sa nato a zaplat niekomu kto vie co robi a budes spokojny. Ved ty nevies ani co do ktorej jednotky naliat a nieto aby si pochopil co je vtych mapach zle. Takze si zbytocne nekomplikuj zivot a financnu situaciu a daj si nachipovat svojho tatosa u odbornika na tuto problematiku a mozes sa spokojne vozit 
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak po prve: nafta podvihana od nizkych otacok - na efekt "kukaj ako to jebe odspodu" realny efekt je spoka v pici.
vacsinou nezmeneny plniaci tlak, a ak je zmeny tak nema efekt lebo nieje zmeneny limiter . cize to dymi a ide hovno oproti poriadnemu cipu,
u PD "stvorcove" zmeny hlavne v mapach doby vstreku atd atd atd
nema zmysel to tu vysvetlovat terminologiou v ktorej niesi zbehly - nic v zlom , jednoducho su to fuseriny !!!!!!!!!!!

vacsinou nezmeneny plniaci tlak, a ak je zmeny tak nema efekt lebo nieje zmeneny limiter . cize to dymi a ide hovno oproti poriadnemu cipu,
u PD "stvorcove" zmeny hlavne v mapach doby vstreku atd atd atd
nema zmysel to tu vysvetlovat terminologiou v ktorej niesi zbehly - nic v zlom , jednoducho su to fuseriny !!!!!!!!!!!

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
A kdo tady řeší zda já vím co do které jednotky nalít a co ne.Bohužel odpovědi na co se ptám se asi nedočkám.Pouze nesmyslů co vím a co nevím.Bohužel to tu neřeším a ani se na to neptám.TDI tech píše:Pozeram ze o chipovani nemas ani paru, takze tazko ti tu niekto bude vysvetlovat co v tych mapach nieje koser. Vykasli sa nato a zaplat niekomu kto vie co robi a budes spokojny. Ved ty nevies ani co do ktorej jednotky naliat a nieto aby si pochopil co je vtych mapach zle. Takze si zbytocne nekomplikuj zivot a financnu situaciu a daj si nachipovat svojho tatosa u odbornika na tuto problematiku a mozes sa spokojne vozit
Je zcela naprosto jasné,že nemohu vědět a znát co ty.Musíš se s tím smířit a neznalcům jako mě poradit.
Ale oni ti tady radí.Aby jsi ty mapy nepoužíval je dost dobrá rada od lidí kteří tomu rozumí.Minimálně ti to ušetří starosti a možná dost peněz.Nemůžeš čekat že když ani nevíš kterou mapu do kterého auta nalejt tak že ti tady napíšou"tohle musíš upravit tak a tohle zase takhle atd"Pochop že kdyby se takovej člověk našel tak riskuje svojí pověst kdyby jsi ty něco podělal.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro