To jsou ty UG7 tak dobrý?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty UG7 tak dobrý?
Chtěl jsem Dunlop SP WI M3, bohužel zrovna nejsou k mání.
Tak přemýšlím, co koupit. Huml tady doporučoval Goodyear UG 7 MS.
Jsou lepší než ty Dunlopy?
Tak přemýšlím, co koupit. Huml tady doporučoval Goodyear UG 7 MS.
Jsou lepší než ty Dunlopy?
Ja nevim jak dobry jsou Dunlopy, ale ja se rozhodl pro UG7
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... 5/tab.asp?
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... 5/tab.asp?
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
mrkni sem
http://reif.d2.cz/autobild2006w.php
ale taky zalezi jaky rozmer tam budes mit na zimu:-)
jinak ten test je i v cestine v poslednim autotipu..ale myslim, ze z obrazku je vse jasny
http://reif.d2.cz/autobild2006w.php
ale taky zalezi jaky rozmer tam budes mit na zimu:-)
jinak ten test je i v cestine v poslednim autotipu..ale myslim, ze z obrazku je vse jasny
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
já mohu doporučit matador MP56 vím že to nezní nějak honosně ale ressho pokud si někdy slyšel o barum OR32 věr mi že tohle je to same, a pokud ne tak se zeptej v okruhu lidi co se pohybuješ(bočkovci,karel dawson atd.)ty jí určitě znát budou nikdy bych si na auto matador nedal ale tohle je fakt boží guma mám jí taky v rozměru 195/65 R15(leon) a v rozměru 175/65 R14 na G2 a cena je víc než přízniva asi 1300 kč
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
Rybízek:pokud me pamet neklame tak to je takovy "kostkovy vzor" jsem i nekde cetl, ze se hodne pouzivali pri ralley zavodech...
no ale aby v tom nebyl hacek..neco jako michellin alpin ...taky "kostkovy vzor" na snehu uplne super, ale na suchu a mokro nic moc + stabilita nic moc
nevim tedy, kde reescha pres zimu jezdi, ale stejne se vetsinu zimy jezdi na suchu popr na mokru nez na ujezdenem snehu, takze bych sel do nejakyho "modernejsiho vzoru"..mozna kdyby mel reescha 4x4 a chtel si zablbnout tak to pak jo
reescha: jinak rozmer 195/60 15 je dobrej
puvodne na ty nasi A3 byly letni 205/55/R16 ..ale nakonec jsou tam ted 195/60 15 a podle me to lip sedi nez ty R16
no ale aby v tom nebyl hacek..neco jako michellin alpin ...taky "kostkovy vzor" na snehu uplne super, ale na suchu a mokro nic moc + stabilita nic moc
nevim tedy, kde reescha pres zimu jezdi, ale stejne se vetsinu zimy jezdi na suchu popr na mokru nez na ujezdenem snehu, takze bych sel do nejakyho "modernejsiho vzoru"..mozna kdyby mel reescha 4x4 a chtel si zablbnout tak to pak jo

reescha: jinak rozmer 195/60 15 je dobrej
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Osobně mám zatím na autě Sava S3 Eskymo a jsem vcelku spokojenej, brzdění a rozjezd super, boční vedení trochu horší, kdybych měl teď kupovat nový, asi bych šel do těch UG7. Nedávno jsem četl v německým Auto Bildu test zimních pneu a vyhrál to Continental WinterContact nebo tak nějak, prostě zímní kontoška, ale cena je zase o kousek dál. Mám letní SportContact 2 a ty jsou super.
UG7

Continental

to jen tak pro zajímavost, každej si to samozdřejmě už na tom netu našel
UG7

Continental

to jen tak pro zajímavost, každej si to samozdřejmě už na tom netu našel
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jeto něco na ten styl je tam pět špalku v šípu.na suchu do dýl brzdí oprotí letním a ve srovnání se sava S2 je to skoro stejnéjayd píše:Rybízek:pokud me pamet neklame tak to je takovy "kostkovy vzor" jsem i nekde cetl, ze se hodne pouzivali pri ralley zavodech...
reescha: jinak rozmer 195/60 15 je dobrejpuvodne na ty nasi A3 byly letni 205/55/R16 ..ale nakonec jsou tam ted 195/60 15 a podle me to lip sedi nez ty R16
mimo jine loni jsem na leounu taky zkusil 205/55 R16 (fulda montero)a bylo to opoznání horší než 195/65 R 15
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pneu Snow Rally s hroty
Pneu Snow Rally s hřeby. 155/13 á2390Kč, 165/65/14 á2440Kč, 185/65/15 á2650Kč. Cena při počtu hřebů v pneu 108, lze namontovat 216 hrotů na pneumatiku. Protektor.
osobne jezdim na michelin pilotalpin,pred tim na dunlop,kleber kazda ma neco do sebe ale myslim , ze zaklad je guma nova se silicou a funguje to rozhodne lepe nez bomba pneu z baumaxu a pod.
Pneu Snow Rally s hřeby. 155/13 á2390Kč, 165/65/14 á2440Kč, 185/65/15 á2650Kč. Cena při počtu hřebů v pneu 108, lze namontovat 216 hrotů na pneumatiku. Protektor.

osobne jezdim na michelin pilotalpin,pred tim na dunlop,kleber kazda ma neco do sebe ale myslim , ze zaklad je guma nova se silicou a funguje to rozhodne lepe nez bomba pneu z baumaxu a pod.