provozní teplota ducato

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Oakley
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

provozní teplota ducato

Příspěvek od Oakley »

Jaká je provozní teplota ducata motoru Iveco 2.5TDI? Nikdy se neohřeje na víc než 70stupňů, akorát když se dlouho v létě popojíždí v koloně, tak se trochu zvedne, jinak ne, tak jestli je to normál.Dík.
m6564xp
Přispěvovatel

Příspěvek od m6564xp »

Ahoj, mám Ducato s motorem 2.8 i.d.TD, tuším že to je také Iveco, a mám stejný problém. Myslel jsem si, že když vyměním termostat, že se něco zlepší ... a ani náhodou. Myslím, že to je asi celkově vlastnost Ducata, protože když jsem teď zimě koukal na ostatní tak všichni měli zakryté chladiče :-) Mám kromě toho ještě přídavné topení do prostoru pro cestující a můžu říct, že kdybych ho tam neměl tak se v zimě vůbec neohřeju. Když budeš chtít tak se ozvi a můžeme o "problematice" topení v Ducatu dát řeč, dost jsem se po tom pídil ....
774 353 657
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

no hosi to se klidne pridam,mam lancii a mam ten stejnej problem.v zime neohreju motor jak ma byt,ale mame ten problem vic lidi co mame tyto motory,je to asi delany schvalne na horky provoz v italii :D
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

No ja som mal tento problem na odtahovke ducato dali mi tam nejaky iny termostat.Teraz je teplota motora ako ma byt. A este k tej teme ako je vo vnutri no asi si tam budem musiet dat namontovat pridavne kurenie,lebo je v nom vecna zima.
Oakley
Přispěvovatel

Příspěvek od Oakley »

V zimě to Ducato topí v pohodě, ale ta teplota nic moc, pořád se drží kolem 70stupňů, v létě je to stejný.
dickss
Nováček

Příspěvek od dickss »

Zkousel i nekdo merit teplotu primo? Ducata jsou znamy tim, ze rucicka promeruje.
Warlockvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Warlockvw »

mam to same na Combinate 2.8 id TD. Ohreje sa to na 70 st.a viac nie.Som rad ze som neni sam co sa s tym stretol ;)
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba

Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nemá cenu to řešit..jestli auto dobře topí.....A má to aspon nějakou reservu v koloně nebo v alpách.... :)
A je to lepší než hrubé ukazování teploty u Passata/90 pořád/ a pak najednou skok a už to vaří.....
nepropadat panice...
Warlockvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Warlockvw »

jericho-3 píše:Nemá cenu to řešit..jestli auto dobře topí.....A má to aspon nějakou reservu v koloně nebo v alpách.... :)
A je to lepší než hrubé ukazování teploty u Passata/90 pořád/ a pak najednou skok a už to vaří.....
to je pravda.mne to topi dobre len ta teplota na budiku,ale to je jedno.a passat mi ukazuje 95 a VAG 86,takze tak :)
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba

Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“