provozní teplota ducato
Moderátoři: šulda, Moderátoři
provozní teplota ducato
Jaká je provozní teplota ducata motoru Iveco 2.5TDI? Nikdy se neohřeje na víc než 70stupňů, akorát když se dlouho v létě popojíždí v koloně, tak se trochu zvedne, jinak ne, tak jestli je to normál.Dík.
Ahoj, mám Ducato s motorem 2.8 i.d.TD, tuším že to je také Iveco, a mám stejný problém. Myslel jsem si, že když vyměním termostat, že se něco zlepší ... a ani náhodou. Myslím, že to je asi celkově vlastnost Ducata, protože když jsem teď zimě koukal na ostatní tak všichni měli zakryté chladiče
Mám kromě toho ještě přídavné topení do prostoru pro cestující a můžu říct, že kdybych ho tam neměl tak se v zimě vůbec neohřeju. Když budeš chtít tak se ozvi a můžeme o "problematice" topení v Ducatu dát řeč, dost jsem se po tom pídil ....
774 353 657
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
- Warlockvw
- Přispěvovatel
mam to same na Combinate 2.8 id TD. Ohreje sa to na 70 st.a viac nie.Som rad ze som neni sam co sa s tym stretol 
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
- Warlockvw
- Přispěvovatel
to je pravda.mne to topi dobre len ta teplota na budiku,ale to je jedno.a passat mi ukazuje 95 a VAG 86,takze takjericho-3 píše:Nemá cenu to řešit..jestli auto dobře topí.....A má to aspon nějakou reservu v koloně nebo v alpách....![]()
A je to lepší než hrubé ukazování teploty u Passata/90 pořád/ a pak najednou skok a už to vaří.....
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba