Čo odporučate na GOLF IV.1,9TDI 66kW ALH?Aké mate skúsenosti s týmito značkami.Ak mate nejake tlmiče tychto značiek,tak poprosim presny typ.Chcem obyčajnu klasiku,bez zniženia podvozka.A akeho typu kvapalina či plyno-kvapalinove?
Dikes

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A ake?Lebo som pozeral a maju teleskopicke pérovanie-tlak plynu a teleskopicke pérovanie tlak oleja.Čo je kvalitnejšie.Lepšie povedane komfortnejšia jazda.Tak aby sa auto nerozhupovalo po prejdeni nerovnosti ale zas aby nebol zas ani moc tvrdy podvozokmajkl1 píše:Kayba excel-G. Cena kolem 11 stovek, kvalita super, výdrž víc než solidní.
Dik.Tak asi kupim tie Excel-G tu na SVK stoja 120€/2ksmajkl1 píše:Já je bral už dvakrát od tohoto maníka a vždy super. Po 70 tisících jsem u prvních nechal dělat test a vyšel naprosto stejně jako když jsem je tam první den namontoval. Jsou o krapet tvrdší než originály, ale žádnej supersport. Daj se sehnat i o kilo levnějs, ale to už jsem neřešil.
http://aukro.cz/item1052547062_tlumice_ ... ayaba.html
Len ja chcem take,až prejdem po nerovnosti až to tak nie je citiť(každu dieru čo prejdem).Lebo u Nás nič moc cesty teraz po zime.A nechcem ani moc mäkke,lebo tie potom rozhupavaju karoseriu ked prejdeš po nerovnosti.Preto sa pýtam,že ktore kupiť.Bol som rozhodnuty pre KAYABA sice robi to medzi Bilstein a Kayaba 4€ rozdiel tak teraz neviem čo kupiť.mibfox píše:Ahoj,
tuto otazku sem resil i ja, presne jako ty, kayaby nebo bilsteiny.
Nakonec sem zvolil kayaby a mam je zatim 15tis km a drzi.
Kazdopadne priste zkusim bilstein, jen tak, pro srovnani.
S jizdnim komfortem moc spokojeny nejsem, ale to je dano asi tim ze je to proste octavie 1, kde podvozek hodnotim jako prumer s malym bezvyznamnym minus (proste jako bmw to neni no) ale diky bohu to zas neni tak hrozny jako francouz.
Podle me sou oboje dobry, jen bilstein ma proste lepsi smrnc a zvuk a urcite vyber, tusim ze maji i vice sportovnich moznosti.
najel 40tis km... kdyby najel 5tis km, tak bych to zduraznil, to same kdyby najel 300tis km. Prumerny clovek najede 20tis km/rok, proto jsem myslel, ze to neni potreba zduraznovat, ale asi je to takto lepsi!nogis píše: super zhodnocení. a to auto dva roky stálo nebo najelo 300tkm? dva roky nic moc nevypovídaj...