oscilo

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Re-volt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

oscilo

Příspěvek od Re-volt »

Hledám někoho,kdo je ochotný mi předat zakladní znalosti a ukázat v praxi práce s osciloskopem,měření snímaču lambda sond atd.... na odměně se určitě domluvíme,ale predpokládám,že se ozve nějaký srdcař,spolupráce možná vše je o domluvě... Okolí Zlína.Díky... Mirek
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: oscilo

Příspěvek od Re-volt »

Re-volt píše:Hledám někoho,kdo je ochotný mi předat zakladní znalosti a ukázat v praxi práce s osciloskopem,měření snímaču lambda sond atd.... na odměně se určitě domluvíme,ale predpokládám,že se ozve nějaký srdcař,spolupráce možná vše je o domluvě... Okolí Zlína.Díky... Mirek
Díky (rofl)
gerii
Přispěvovatel

Příspěvek od gerii »

kamo tak to jsim mi vyrazil dech, vsechno se da ale to by jsi musel v podstate chodit se mou do prace a ucit se ucit se...chce to praxi jinak se to nenaucis...to neni jak se naucit na basnicku,,,neco se vysvetlit da ale to je jen mali zacatek
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

gerii píše:kamo tak to jsim mi vyrazil dech, vsechno se da ale to by jsi musel v podstate chodit se mou do prace a ucit se ucit se...chce to praxi jinak se to nenaucis...to neni jak se naucit na basnicku,,,neco se vysvetlit da ale to je jen mali zacatek
Kámo,učím se každý den,chapu co si tím chtěl říct,ale aspon někoho kdo mi to ukáže...zhruba co a jak.... taky se učíš od nekoho.... ne?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mam tu vyhodu ze mam elektrotechnicku priemyslovku, takze pracu s osciloskopom mam v maliku. Prezaciatok si zozen ucebnice Elektrotechnicke meranie, Osciloskop od nejakeho skolaka co chodi na elektrotechnicku skolu u vas v okoli. Pokial chces vediet pracovat s osciloskopom tak najprv. musis pochopit zakladne fyzikalne pojmy ako amplituda, perioda, casova zakladna, okamzita hodnota napatia, efektivna hodnota napatia, ako sa sprava indukcnost a kapacita v el. obvode chyba meriania, skreslenie a mnoho dalsieho, aby si mohol korektne vyhodnotit a analyzovat vykresleny priebeh na obrazovke osciloskopu. Iste mne sa to hovori jednoducho ked ma 4 roky drilovali pracu s osciloskopom. Samotna praca s osciloskopom nieje naozaj ziadna veda, ale aby ti k niecomu bol tak musis pochopit tu nevyhnutnu teoriu okolo toho.
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

TDI tech píše:Mam tu vyhodu ze mam elektrotechnicku priemyslovku, takze pracu s osciloskopom mam v maliku. Prezaciatok si zozen ucebnice Elektrotechnicke meranie, Osciloskop od nejakeho skolaka co chodi na elektrotechnicku skolu u vas v okoli. Pokial chces vediet pracovat s osciloskopom tak najprv. musis pochopit zakladne fyzikalne pojmy ako amplituda, perioda, casova zakladna, okamzita hodnota napatia, efektivna hodnota napatia, ako sa sprava indukcnost a kapacita v el. obvode chyba meriania, skreslenie a mnoho dalsieho, aby si mohol korektne vyhodnotit a analyzovat vykresleny priebeh na obrazovke osciloskopu. Iste mne sa to hovori jednoducho ked ma 4 roky drilovali pracu s osciloskopom. Samotna praca s osciloskopom nieje naozaj ziadna veda, ale aby ti k niecomu bol tak musis pochopit tu nevyhnutnu teoriu okolo toho.
tomu všemu co si napsal věřím a davam ti za pravdu,obednal jsem si knižku osciloskopy a jejich použiti v autoopravarenství od firmy motorexpert....(super věc a mám v plánu se zučastnit jejich skoleni,jen mi prijde nesmysl tam jet,když o tom neznám ani zaklady)..ale jak píšeš,moc se tam některých věcí nechytam,tudíž sem chtěl vědět zda-li mi nekdo ukáže aspon cestu kde a jak zacit a sehnat veci atd.... díky za tvuj prispevek.literaturu rad koupím,školení zaplatím.... jen rada co kde a jak,at nekupuji a nestuduji z neceho,co ve vysledku za moc nestojí,proste doporučení... Díky.Mirek
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

jj, to skolenie vrelo odporucam. Tebe ako neznalemu prace s osciloskopom , prinesie vela praktickych poznatkov. Urcite nebudes lutovat. Bol som na ich skoleni. Panko je velmi ochotny, a hlavne trpezlivy. Takze sa ho pytaj. Ochotne ukaze a vysvetli znovu.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“