Drazí kolegové,
vlastním O1 TDI 66 kw MR99 motor AGR. Nechal jsem si před rokem preventivně vyměnit trysky za SPRINT 502. Zároven mi odešla spojka tak jsem ji vyměnil za ATD sadu z Fabie. Po roce co mám tyto trysky uvažuji o navýšení výkonu. Co by jste mi doporučuli a jaké máte zkušenosti z tímto motorem ? ( turbo,čip...)
Děkuji za vaše rady a připomínky.
co nejdřív zkusit hledat? píšeš tu otázky které se tu řeší furt dokola..
Golf IV 1.9tdi 66kw- vstřiky 81kw-Jednohmota ATD (přeobložená)-EGR off KAT off
chip TDICHIP - 108kw + 143 koníků ..PRODÁNO
Seat Leon ASV 81kw-PP764-velký sání-jednohmota HDS-VA Turbo-KW...PS...?
tiež mám AGR,čo sa zmení,ked dám lepšie trysky,trebárz 502,alebo najlepšie aké trysky použiť ? šiel by som do toho,len neviem,či sa to oplatí,zatiaľ len trysky,potom po čase nejaký čip podľa financií
jozzo píše:tiež mám AGR,čo sa zmení,ked dám lepšie trysky,trebárz 502,alebo najlepšie aké trysky použiť ? šiel by som do toho,len neviem,či sa to oplatí,zatiaľ len trysky,potom po čase nejaký čip podľa financií
Trysky jsem měnil , hlavně preventyvně. Chtěl jsem zvýšit malinko výkon, ale ne zase za cenu velké kouřivosti. S tryskami Sprint 502 (cca 118 PS) je auto o poznání živější. Přirovnal bych to k 81kW TDI. Po roce co je tam mám jsem se tak namlsal, že bych chtěl ještě víc....
No musíš se rozhodnout jestli to bude konečná nebo ne. S čipem by ses dostal někam ke 100kw/300Nm. Dál už by to pak chtělo jiný turbo a předělat jeho ovládání.
Markus01 píše:No musíš se rozhodnout jestli to bude konečná nebo ne. S čipem by ses dostal někam ke 100kw/300Nm. Dál už by to pak chtělo jiný turbo a předělat jeho ovládání.
Jaké turbo by jste mi doporučili a co šechno je potřeba vyměnit?